Rijlessen in Dongen

Steering you in the right direction.

Oog voor onze leerlingen, dat staat bij onze rijschool centraal. Rijschool Dongen vindt het belangrijk dat onze leerlingen persoonlijk worden begeleid. Jij gaat samen met onze rijinstructeur aan het werk. Omdat je met een vaste instructeur lest, kun je het maximale uit de rijlessen halen.

Autorijles Dongen

Rijscholen in Dongen en omgeving

Zoals je weet zijn er veel verschillende rijscholen in de omgeving van Dongen. Je hebt dus genoeg keuze, maar dit maakt het niet meteen makkelijker. Probeer te kiezen voor een rijschool die betaalbaar is, maar ook voor een rijschool die kwaliteit biedt. Veder is het ook belangrijk dat er een klik is met de rijschool. Dit maakt het lessen met je rijinstructeur ook een stuk leuker. Onze instructeurs doen er alles aan om jou zo goed mogelijk op te leiden.

Rijschool Dongen is actief in Dongen en omgeving. Het is bij ons ook mogelijk om rijlessen te volgen in dorpen als Drunen en Rijen. Wij vinden ons zelf de beste rijschool van de omgeving. Om jou ook te overtuigen kun je een gratis proefles aanvragen. Zo kom je er zelf achter of wij een geschikte rijschool zijn voor jou.

Waarom onze rijschool?

Wanneer je onze slogan leest, weet je eigenlijk al voldoende: “Steering you in the right direction.“. Wij sturen jou in de juiste richting, letterlijk en figuurlijk. Tijdens de lessen krijg je training die volledig op jouw niveau is afgestemd. Dit is fijn, aangezien je jezelf op je eigen tempo kunt ontwikkelen.

Tijdens de proefles wordt bepaald hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Dit kan uiteraard nog aangepast worden.

Heb je het doordeweeks druk met je opleiding of met sport? Geen probleem!
Wij verzorgen ook rijlessen in de avond en in het weekend. Lessen op deze tijdstippen brengt geen extra kosten met zich mee. Op deze manier is rijlessen in Dongen voor iedereen toegankelijk.

rijlessen volgen in Dongen
rijbewijs halen in Dongen

Rijles volgen in Dongen

Beginnen met lessen kan best een grote stap zijn. Autorijden is spannend en je gaat een hoop nieuwe dingen leren. Gelukkig is Rijschool Dongen er om jou hierin te begeleiden. Jij en je instructeur gaan samen de weg op om jou op te leiden tot een bekwame automobilist.

Rijschool Dongen is al jaren een betrouwbare rijschool in Dongen en omgeving. Wil jij eerst een proefles volgen? Dat kan! Je kunt bij ons een gratis proefles aanvragen. Hierdoor kom je erachter of wij als rijschool passen bij jou. Omdat er zoveel aanbod is kan het lastig zijn om te kiezen voor de juiste rijschool. Onze rijschool heeft in ieder geval een bovengemiddeld slagingspercentage, daarmee zit je dus al goed!

Vraag een proefles aan

Snel je rijbewijs halen in Dongen

Het kan zijn dat je haast hebt om je rijbewijs te halen. In dit geval is een spoedcursus iets voor jou.

Het is bij ons mogelijk om een spoedcursus te volgen. Op deze manier kun je al je lessen binnen 2 weken afronden. Na deze periode kun je meteen op examen en heb je binnen en mum van tijd je rijbewijs.

Wil je aan een spoedcursus beginnen? Dan heb je een aantal dingen nodig. Je moet in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Hierna kun je samen met ons een gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Is dit in orde, dan gaan we je rijlessen plannen voor de komende weken en stomen we je klaar voor je praktijkexamen.

Neem contact met ons op
rijschoolhouder Dongen

Volg een gratis proefles bij rijschool Dongen

De proefles is bedoeld om kennis te maken met jouw rijinstructeur. Je krijgt een idee van hoe de komende periode eruit gaan zien wat betreft je rijlessen. Je weet dus meteen waar je aan toe bent! Na de proefles hoor je hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €60,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 70,-

NU € 35,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

Betaling in termijnen niet mogelijk

Vaste instructeur

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

*Maximaal 1x te gebruiken

€ 600,-

NU €450,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Vaste instructeur

Inclusief Tussentijdse Toets (t.w.v. €260)

Inclusief Theorie cursus (t.w.v. €70)

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1470,-

NU €1145,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

27 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Vaste instructeur

Inclusief Tussentijdse Toets (t.w.v. €260)

Inclusief Theorie cursus (t.w.v. €70)

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1950,-

NU €1585,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

35 Rijlessen

Betaling in 4 termijnen mogelijk

Vaste instructeur

Inclusief Tussentijdse Toets (t.w.v. €260)

Inclusief Theorie cursus (t.w.v. €70)

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 2430,-

NU €2000,-

Prijzenlijst

Praktijkexamen CBR€300,-
Tussentijdsetoets CBR€260,-
Faalangst praktijkexamen toeslag€ 50,-
Losse rijlessen€ 60,-
Herexamen garantie BLUE€ 175,-
Losse proefles€ 35,-
Online-theoriecursus€ 70,-
autorijbewijs Dongen

Rijles in Dongen

Dongen is een gemeente in Noord-Brabant en ligt in de buurt van grote steden als Breda en Tilburg. De gemeente telt iets meer dan 26.000 inwoners.

De gemeente heeft haar naam te danken aan de rivier de Donge die door het gebied stroomt. Ook het bekende amusementspark de Efteling ligt op fietsafstand.

Zien we jouw binnenkort ook terug bij onze rijschool?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: