Rijschool Raamsdonksveer

Steering you in the right direction.

Wij van Rijschool Raamsdonksveer hebben oog voor elke leerling. Persoonlijke begeleiding is belangrijk en dat beseffen wij maar al te goed. Samen met onze rijinstructeur ga je aan het werk. Doordat je met één vaste instructeur lest kun je het maximale uit elke les halen.

Waarom onze rijschool in Raamsdonksveer?

Onze slogan – “Steering you in the right direction.” – verteld je eigenlijk alles wat je moet weten. Jou in de juiste richting sturen, daar gaan wij voor. Elke rijles is afgestemd op jouw kwaliteiten. Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om alles op je eigen tempo te doen.

Nadat je een proefles hebt gevolgd krijg je te horen hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Dit kan nog altijd worden veranderd.

Heb jij het druk met school of je sport, dan is dat geen probleem. Onze rijinstructeurs rijden ook in de avonduren en in het weekend. Dit kost je niks extra! Zo maken wij rijlessen in Raamsdonksveer voor iedereen toegankelijk.

rijles waalwijk
rijschool waalwijk

Rijles volgen in Raamsdonksveer

Niemand heeft gezegd dat rijlessen makkelijk is. Voor de een is het wat spannender dan voor de ander. Gelukkig is Rijschool Raamsdonksveer er om jou tijdens dit proces te begeleiden. Samen met jouw instructeur gaan jullie de weg op om jou op te leiden.

Wij van Rijschool Raamsdonksveer verzorgen al jaren rijlessen in Raamsdonksveer en omgeving. Wil jij een proefles volgen? Dat kan! Bij ons kun je geheel kosteloos een proefles aanvragen. Zo kun je erachter komen of wij als rijschool bij je passen. Er is veel keuze wat betreft rijscholen. Belangrijk is het slagingspercentage. Bij ons ligt dat percentage boven het landelijk gemiddelde.

Vraag een proefles aan

Rijlessen in Raamsdonksveer

Het aanbod rijscholen in de omgeving van Raamsdonksveer is ruim. Dit maakt het kiezen van een rijschool vrij lastig. Een rijschool moet behalve betaalbaar ook kwaliteit bieden. Ook is het fijn dat je een bepaalde klik hebt met je rijschool en rijinstructeur. Zo stap je bij elke les met plezier in en bovendien bevorderd het je leerproces. Onze rijinstructeurs doen er alles aan om jou zo goed mogelijk op te leiden.

Wij verzorgen lessen in Raamsdonksveer en omliggende plaatsen. Het is dus ook mogelijk om rijlessen te volgen in bijvoorbeeld Etten-Leur of Chaam. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool in deze regio. Om jou ook te overtuigen bieden we een gratis proefles aan. Zo kun je er zelf achter komen of wij een goede match zijn voor jou!

rijlessen

Spoedcursus Autorijbewijs Raamsdonksveer

Wil jij sneller dan normaal je rijbewijs halen, dan is een spoedcursus ideaal voor jou.

Door een spoedcursus te volgen krijg je de mogelijkheid om binnen een korte periode je rijbewijs te halen. Al je lessen worden ingepland in een periode van 2 weken. Hierna kun je direct op examen.

Voordat je kunt beginnen aan een spoedcursus heb je wel een theoriecertificaat nodig. Vervolgens vragen wij samen met jou een gezondheidsverklaring aan bij het CBR. Is dit allemaal geregeld, dan plannen we een datum voor je praktijkexamen en kunnen jij en je instructeur aan de slag!

Neem contact met ons op

Volg een gratis proefles bij Rijschool Raamsdonksveer

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur en onze werkwijze. Je krijgt te horen hoe de komende periode eruit gaan zien. Je weet precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Na de proefles krijg je te horen hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €60,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Gratis Proefles

Pak je korting!

Direct starten

Hoge slagingspercentage

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

€ 49,95,-

NU €0,-

Pakket 1

Pak je korting!

10 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1000,-

NU € 649,-

Pakket 2

Pak je korting!

20 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1550,-

NU €1149,-

Pakket 3

Pak je korting!

30 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

*Gratis CBR herexamen

€ 2400,-

NU € 1649,-

Pakket 4

Pak je korting!

40 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

*Gratis CBR herexamen

€ 3000,-

NU €2149,-

Examen bij het CBR

Theorie examen rijbewijs B

Vanaf je 16e mag je opgaan voor jouw theorie-examen bij het CBR. Jouw theoriecertificaat heb je nodig voordat je op praktijkexamen mag gaan. Zorg dan ook dat je hem op tijd binnen hebt!

Op je theorie-examen laat je zien dat je gevaar herkent, de verkeersregels weet en verkeersinzicht hebt. Deze 3 onderdelen moet je beheersen, zodat jij veilig de weg op kunt.

De kosten voor het theorie examen bedragen €34,50 die je dient te voldoen bij het CBR. Naar jouw examen moet je een geldig identiteitsbewijs meenemen en jouw reserveringsnummer. Voor het gewone examen krijg je 30 minuten de tijd. Heb je faalangst of dyslexie? Dan kun je een speciaal examen aanvragen, waarin je langer de tijd krijgt.

Zie de video hiernaast voor meer informatie.

Tussentijdse toets rijbewijs B

Het TTT is een soort generale repetitie voor het echte praktijkexamen. Tijdens jouw tussentijdse toets kun je ervaren hoe een examen in zijn werk gaat en kom je er achter welke punten je nog moet verbeteren. Daarnaast kun je alvast jouw bijzondere verrichtingen behalen. Deze hoef je dan niet meer te doen op het echte examen.

Wat neem je mee tijdens naar jouw tussentijdse toets?

Zie de video hiernaast voor meer informatie.

Praktijkexamen rijbewijs B

Wanneer jij en jouw instructeur denken dat je klaar bent voor het echte werk, mag je opgaan voor jouw praktijkexamen. Je machtigt jouw rijschool die jouw vervolgens inplant bij het CBR voor een examen.

Op de dag van het examen ga je naar het CBR met jouw instructeur. Je hebt een begingesprek waar de examinator een aantal zaken controleert. Vervolgens ga je naar de lesauto en doe je een kleine ogentest. In vrijwel alle gevallen mag jouw rijinstructeur mee op examen. Het examen zelf duurt ongeveer 35 minuten. Hierin rijdt je deels zelfstandig en deels op aanwijzingen van de instructeur. Hierbij staat veilig rijden centraal.

Hoe ziet een praktijk examen voor je rijbewijs B eruit? Bekijk de video hiernaast.

Faalangstexamen rijbewijs B

Wanneer moet je een faalangst examen aanvragen? Je kunt een faalangst examen aanvragen wanneer je faalangst hebt of te zenuwachtig bent om te kunnen laten zien wat je in huis hebt.

Wat is zijn de verschillen tussen een regulier praktijk examen en een faalangst examen?Bij het reguliere examen zijn de eisen hetzelfde als bij een faalangstexamen. Echter krijg je nu meer tijd om te laten zien wat je kan, waardoor je rustig aan kan doen. Je hebt 1 uur en 20 minuut om de examen rit van 35 minuten af te ronden. Raak je te gestresst, dan kun je één of meerdere pauzes inlassen.

Hoe ziet een faalangstexamen voor jouw rijbewijs B eruit? Bekijk de video hiernaast.

Wat moet je regelen?

Rijschool Raamsdonksveer

Rijschool Waalwijk machtigen

Je moet Rijschool Waalwijk machtigen om deel te mogen nemen aan de praktijk examen. Volg de volgende stappen om dit eenvoudig zelf te kunnen doen:

 • DigiD aanvragen
 • Noteer het rijschoolnummer. Deze kun je aanvragen door contact met ons op te nemen.
 • Inloggen op de website van het CBR en de rijschool machtigen.

Hierna krijgen jij en de rijschool een email met bevestiging van de machtiging. Vervolgens zullen wij samen met jouw het rijexamen inplannen.

Gezondheidsverklaring rijbewijs

Ben jij gezond genoeg om een rijbewijs te halen of om jouw rijbewijs te verlengen? Door middel van een gezondheidsverklaring beoordeelt het CBR of jij in staat bent om je rijbewijs te halen of te verlengen. Deze vul je aan het begin van jouw rijopleiding in. Om een gezondheidsverklaring aan te vragen moet je wel in het bezit zijn van een DigiD account. Als je in het bezit bent van een DigiD account, kun jij de rest gemakkelijk zelf regelen via de website van het CBR.

Wat kost een gezondheidsverklaring? De kosten van deze gezondheidsverklaring bedragen dit jaar op 37,80 euro. Je betaalt hiermee de kosten voor een beoordeling, een eventuele rijtest en eventuele adviezen voor aanpassingen op de auto of motor.

rijschool waalwijk

Rijles in Raamsdonksveer

Raamsdonksveer is een van de grotere dorpen gelegen in de provincie Noord-Brabant en behoort tot de gemeente Geertruidenberg. De plaats telt 12.515 inwoners en staat bekend als centrum van de handel en industrie.

Het dorp is eenvoudig bereikbaar via meerdere snelwegen. Bovendien liggen grote steden als Dordrecht, Breda en Tilburg binnen rijafstand.

Zien we jouw binnenkort ook terug op onze rijschool?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

  Jouw naam*:

  Jouw e-mail*:

  Jouw telefoonnummer*:

  Jouw vraag/opmerking*: