Rijschool Tilburg

Steering you in the right direction.

Wij hebben oog voor elke leerling. Persoonlijk begeleiden van onze leerlingen vinden wij enorm belangrijk. Wij hechten hier dan ook veel waarde aan. Zo zorgen wij ervoor dat jij een vaste instructeur hebt die je begeleidt tijdens je lessen en waardoor je hier het maximale uit kan halen. Op deze manier zorgen wij voor maximaal resultaat en zul je dus ook zo snel mogelijk je rijbewijs behalen.

Waarom onze rijschool?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.“. Alle instructeurs van Rijschool Tilburg sturen je richting het felbegeerde roze pasje. Je krijgt tijdens onze lessen een training die volledig is afgestemd op jouw niveau. Dit zorgt ervoor dat jij op een fijne manier lessen kunt volgen en je op jouw eigen tempo jezelf kunt ontwikkelen.

Bij het volgen van een proefles wordt een schatting gemaakt. Deze schatting wordt gebaseerd op je niveau tijdens deze proefles en hieruit kunnen wij afleiden hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Dit aantal is niet definitief en kan naar wens worden bijgesteld.

Heb je het druk met school, werken en sporten? Geen probleem! Onze instructeurs rijden zowel overdag als ’s avonds. Mocht het dan nog niet lukken? Dan kun je er zelfs voor kiezen om rijlessen in het weekend te volgen. Wij doen dit puur voor jouw gemak en rekenen er daarom ook geen extra kosten voor.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat rijles in Tilburg voor iedereen toegankelijk wordt.

rijles waalwijk

Rijles volgen in Tilburg

Het beginnen met het volgen van rijles in Tilburg is een grote stap. Je zult veel nieuwe dingen leren aangezien je voor het eerst de weg op gaat. Rijschool Tilburg is er om jou bij dit proces te begeleiden. Bij Rijschool Tilburg zorgen wij ervoor dat jij groeit tot een ervaren en zelfverzekerde bestuurder.

Rijschool Tilburg is al jaren een bekende naam in Tilburg en omgeving. Al jaren verzorgen wij autorijles in deze omgeving. Ben jij ook benieuwd naar een proefles bij Rijschool Tilburg? Dan kun je die bij ons aanvragen. Op deze manier ontdek je meteen of de rijschool bij je past. Er zijn veel rijscholen in deze regio en wij geloven dat je door deze proefles een betere keuze kunt maken. Bovendien heeft onze aanpak er voor gezorgd dat Rijschool Tilburg een bovengemiddeld slagingspercentage heeft.

Vraag een proefles aan

Rijscholen in Tilburg en omgeving

Tilburg heeft veel aanbieders van autorijles. Hierdoor kan een keuze maken best lastig zijn. Kijk niet alleen naar de prijs. Het is namelijk belangrijker dat je kiest voor een rijschool waarbij je een klik voelt. Je gaat namelijk heel wat uren in de auto zitten. Daarom wil je dat jouw instructeur en rijschool goed bij je passen. Onze instructeurs zorgen er voor dat je wordt opgeleid tot een goede en vaardige automobilist.

Rijschool Tilburg is actief in het gebied Tilburg en omgeving. Zo kun je bij ons er ook voor kiezen om rijles te volgen in Breda, Waalwijk en andere omliggende plaatsen. Niet alleen wij, maar ook onze klanten vinden ons de beste rijschool van de regio. Nog niet overtuigd? Maak dan gebruik van de gratis proefles.

Spoedcursus Autorijbewijs Tilburg

Zit er bij jou haast achter om zo snel mogelijk de weg op te gaan? Wil je zo snel mogelijk zelfstandig rijden? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Naast onze gebruikelijke pakketten biedt Rijschool Tilburg ook speciale spoedcursuspakketten aan. Met deze pakketten haal jij veel sneller je rijbewijs en kun je volop genieten van de vrijheid die het biedt.

Het volgen van een versnelde spoedcursus is niet alleen handig, maar ook nog goedkoop. Wij zorgen ervoor dat jij binnen 2 weken jouw rijbewijs kan halen. Je kunt hierna direct op examen en hebt zo binnen no time je rijbewijs.

Je mag pas met een spoedcursus beginnen als je het theoriecertificaat behaald hebt. Heb je dit behaald? Dan vragen wij samen met jou een gezondheidsverklaring aan bij het CBR en plannen dan samen met jou het praktijkexamen in. Is dat allemaal geregeld? Dan plannen wij de rijlessen in tot aan het examen en gaan we aan de slag om jouw klaar te stomen voor de praktijk.

Neem contact met ons op

Volg een gratis proefles bij rijschool Tilburg

Je maakt tijdens de proefles kennis met jouw rij-instructeur. Hierdoor krijg je direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Je weet zo direct waar je aan toe bent! Direct na afloop van de proefles krijg je te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €60,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Gratis Proefles

Pak je korting!

Direct starten

Hoge slagingspercentage

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

€ 49,95,-

NU €0,-

Pakket 1

Pak je korting!

10 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1000,-

NU € 649,-

Pakket 2

Pak je korting!

20 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1550,-

NU €1149,-

Pakket 3

Pak je korting!

30 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

*Gratis CBR herexamen

€ 2400,-

NU € 1649,-

Pakket 4

Pak je korting!

40 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

*Gratis CBR herexamen

€ 3000,-

NU €2149,-

rijschool tilburg

Rijles in Tilburg

Tilburg is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Tot deze gemeente horen ook plaatsen als Berker-Enschot en Udenhout. Deze stad kent verschillende stadsdelen en wijken, waardoor er veel ruimte is om verschillende verkeerssituaties binnen de bebouwde kom te oefenen.

Tilburg ligt slechts aan één grote snelweg, dit in tegen stelling tot andere steden. Dit is de A58 die van Zeeland naar Eindhoven gaat. Tilburg is nog steeds goed bereikbaar met de auto. Dat heeft vooral te maken met de ring rondom Tilburg, de N261 en de N260. Deze wegen zorgen voor een betere bereikbaarheid richting Waalwijk en Kaatsheuvel.

Wil jij ook graag jouw rijbewijs halen in Tilburg? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: