Rijschool Etten-Leur

Steering you in the right direction.

Persoonlijke begeleiding is iets wat wij van Rijschool Etten-Leur belangrijk vinden. Hier worden jouw wensen en behoeften gehoord. Je wordt gekoppeld aan één vaste rijinstructeur. Dit is prettig voor jou aangezien je precies weet waar je aan toe bent. Samen halen jullie op deze manier het meeste uit de rijlessen.

Rijscholen in Etten-Leur en omgeving

Er zijn een aantal rijscholen in de omgeving van Etten-Leur. Dit kan het lastig maken om de juiste te kiezen. Het is van belang dat je niet alleen naar een goedkope rijschool zoekt, maar ook naar een rijschool die kwaliteit levert. Het is ook prettig dat je een klik hebt met een rijschool. Wanneer je goed overweg kunt met je instructeur heb je hier alleen maar profijt van.

Rijschool Etten-Leur verzorgt lessen in Etten-Leur en omliggende plaatsen als Hilvarenbeek en Raamsdonksveer. Wij durven te zeggen dat we de beste rijschool van deze regio zijn. Ben jij nog niet overtuigd? Meld je dan aan voor een intake. Zo kun je erachter komen op we de waarheid spreken.

rijschool etten-leur
rijlessen volgen in etten-leur

Spoedcursus Autorijbewijs Etten-Leur

Heb jij haast met het halen van je rijbewijs, dan is een spoedcursus perfect voor jou. Een spoedcursus geeft je de kans om sneller dan normaal je rijbewijs te halen.

Bij Rijschool Etten-Leur is het mogelijk om een spoedcursus te volgen. Al je lessen worden in een periode van 2 weken ingepland. Na deze periode kunnen we een datum prikken voor je praktijkexamen.

Wil je zo’n spoedcursus volgen, dan moet je een aantal zaken van tevoren regelen. Aller eerst moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Heb je deze behaald, dan vragen we een gezondheidsverklaring aan bij het CBR en plannen we een datum voor je examen. Vervolgens gaan jij en je instructeur hier samen naar toe werken!

Neem contact met ons op

Rijles in Etten-Leur

Beginnen met rijles is vaak spannend. Je gaat bovendien een hele hoop nieuwe dingen leren. Dit kan best een grote stap zijn. Gelukkig word je hierin goed begeleid door Rijschool Etten-Leur. Jouw vaste instructeur gaat je opleiden tot een bekwame

Al jaren lang verzorgt Rijschool Etten-Leur rijlessen in Etten-Leur en omliggende plaatsen. Zoek jij nog een geschikte rijschool, meld je dan aan voor een intake. Door een intake te volgen kom je erachter of je past bij onze rijschool. Bij het maken van een keuze is het slagingspercentage ook belangrijk. Bij Rijschool Etten-Leur ligt het slagingspercentage boven het gemiddelde.

 

Vraag een intake aan
spoedcursus autorijden etten-leur
rij instructeur etten-leur

Waarom onze rijschool in Etten-Leur?

Rijschool Etten-Leur staat pas achter haar slogan – “Steering you in the right direction.
Wij doen er dan ook alles aan om jou letterlijk en figuurlijk de goede richting in te sturen. Dit doen wij via onze goed opgeleide rijinstructeurs. Samen werken we naar het uiteindelijke doel: het halen van jouw rijbewijs.

Alle rijlessen worden op maat verzorgd. Dit betekent dat ze worden aangepast op jouw niveau. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen op je eigen tempo.
Tijdens de intake kijkt onze rijinstructeur wat je kwaliteiten zijn en maakt op basis hiervan een schatting.

Heb je het doordeweeks druk? Maak je geen zorgen. Rijschool Etten-Leur verzorgt ook lessen in de avonduren en zelfs in het weekend. Zo wordt rijlessen in Etten-Leur toegankelijk voor iedereen.

Volg een intake bij rijschool Etten-Leur

De intake is meer dan alleen een les. Het is ook de kennismaking met je vaste rijinstructeur. Je weet vanaf het eerste moment wat het plan is en waar je aan toe bent. Direct na de intake krijg je te horen hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

het rijbewijs halen in etten-leur

Rijles in Etten-Leur

Etten-Leur is een woonplaats en tegelijkertijd een van de grotere gemeentes in Noord-Brabant. De gemeente telt bijna 44.000 inwoners.

In 2005 is het hele centrum vernieuwd. Er zijn 13 verschillende wijken in Etten-Leur.
Grote steden als Breda en Tilburg liggen op rij afstand.

Zien we jouw binnenkort ook terug bij onze rijschool?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31681761155, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: