Rijschool Kaatsheuvel

Steering you in the right direction.

Wij beseffen heel goed dat elke leerling anders is. Wij van Rijschool Kaatsheuvel vinden persoonlijke begeleiding daarom erg belangrijk. Het belang van de leerling staat altijd centraal. Jij wordt gekoppeld aan een instructeur die het beste met je voor heeft en er samen met jou alles aan gaat doen om het maximale uit de lessen te halen.

Waarom onze rijschool?

Na het lezen van onze slogan weet je eigenlijk al genoeg – “Steering you in the right direction“. Het is de missie van onze instructeurs om jou de juiste richting in te sturen.

Door een proefles te volgen geef je jouw instructeur de mogelijkheid om jouw kwaliteiten te beoordelen. Op basis hiervan wordt geschat hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Dit is voor jou ook prettig, aangezien je jezelf op je eigen tempo kunt ontwikkelen.
De training die jij gedurende de lessen krijgt is volledig aangepast op jouw niveau.

Rijschool Kaatsheuvel is ook erg flexibel. Moet jij doordeweeks naar school of ’s avonds trainen? Dat is geen probleem. Onze instructeurs geven ook les in de avonduren en in het weekend. Hierdoor wordt rijlessen in Kaatsheuvel en omgeving voor iedereen toegankelijk.

rijles waalwijk

Rijles volgen in Kaatsheuvel

Veel mensen vinden het spannend om te beginnen met rijles. Het is natuurlijk ook allemaal nieuw voor je. Opeens moet je alle verkeersregels kennen en je mengen tussen andere automobilisten op de weg. Rijschool Kaatsheuvel staat voor je klaar en wij doen er alles aan om dit leerproces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Al jaren lang verzorgd Rijschool Kaatsheuvel rijlessen in Kaatsheuvel en omliggende plaatsen. Wil jij graag een proefles volgen? Dat kan bij ons volledig gratis. Door een proefles te volgen kom je erachter of de rijschool bij jou past. Er zijn namelijk veek rijscholen in de omgeving van Kaatsheuvel. Rijschool Kaatsheuvel heeft een bovengemiddeld slagingspercentage en hier zijn we trots op!

Vraag een proefles aan

Rijscholen in Kaatsheuvel en omgeving

Zoals eerder vermeld kent de regio veel rijscholen. Over aanbod hoef je je geen zorgen te maken. Toch is het belangrijk dat je niet meteen met de voordeligste rijschool in zee gaat. Kwaliteit is belangrijk, zeker als het gaat om rijlessen. Kies daarom een rijschool waarmee je ook daadwerkelijk een klik voelt. Je zit namelijk heel wat uren met je instructeur in de auto, dan kan het maar beter leuk zijn!

Onze rijschool is niet alleen actief in Kaatsheuvel, maar ook in plaatsen als Chaam en Hilvarenbeek. Uiteraard vinden wij onszelf de beste in de regio. Om jou laten zien waarom bieden wij nu een gratis proefles aan.

Spoedcursus Autorijbewijs Kaatsheuvel

Wil jij sneller dan gemiddeld je rijbewijs halen? Dat kan. Je kunt namelijk overwegen om een spoedcursus te volgen. Hierdoor kun je versneld je rijbewijs halen.

Rijschool Kaatsheuvel biedt een spoedcursuspakket aan voor een scherpe prijs.
Deze cursus zorgt ervoor dat jij binnen 2 weken in bezit kan zijn van een rijbewijs.

Voordat je een spoedcursus kunt nemen moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Vervolgens vraag je een gezondheidsverklaring aan bij het CBR en kun je jouw praktijkexamen gaan inplannen. Staat de datum vast, dan worden jouw lessen ingepland tot aan je examen en kunnen we aan de slag.

 

 

Neem contact met ons op

Volg een gratis proefles bij Rijschool Kaatsheuvel

De proefles geeft jou de kans kennis te maken met jouw rijinstructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Hieronder vind je verschillende pakketaanbiedingen van Rijschool Kaatsheuvel. Onze rijschool heeft een aantal pakketten voor voordelige prijzen. Zo is rijles voor iedereen toegankelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Bij onze rijschool is contant betalen ook mogelijk.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
Kaatsheuvel

Rijles in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel is een dorp in de Nederlandse gemeente Loon op Zand gelegen in Noord-Brabant. Het dorp is landelijk bekend door de Efteling en het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

Het dorp ligt nabij Dongen, Waalwijk en Heusden gelegen in de toeristische regio van Brabant. De bereikbaarheid van Kaatsheuvel is zeer goed. Het dorp kent vele buslijnen, maar ook een goede verbinding met het wegen net. Hierdoor is autorijden in deze regio een pretje. Wanneer je kiest voor rijles in Kaatsheuvel, kun je volop oefenen in de buurt. Zo wordt je een expert in jouw dorp!

Wil jij ook graag jouw rijbewijs halen in Kaatsheuvel?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

Jouw naam*:

Jouw e-mail*:

Jouw telefoonnummer:

Jouw vraag/opmerking*: