Rijschool Drunen

Steering you in the right direction.

Rijschool Drunen is een rijschool met oog voor haar leerlingen. Samen met een vaste instructeur ga jij aan de slag om jouw rijbewijs te behalen. Onze rijschool in Drunen begeleidt jou tijdens het hele proces en zorgt dat je snel en veilig de weg op kan.

Waarom onze rijschool in Drunen?

Het doel van onze rijschool is om jou de juiste richting uit te sturen. Daarom luidt onze slogan als volgt: “Steering you in the right direction“. Dankzij onze persoonlijke aanpak en rijlessen op maat haal jij snel je rijbewijs in Drunen. Tijdens onze lessen krijg je training die volledig is afgestemd op jouw niveau. Hierdoor volg je nooit te veel lessen en kun je je ontwikkelen op jouw eigen tempo.

Jouw niveau wordt bepaald tijdens de proefles. Tijdens deze gratis les schatten wij in hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben.

Naast onze rijlessen op maat, is onze rijschool heel flexibel. Rijschool Drunen rijdt namelijk ook in de omgeving van Rijen, Goirle en andere omliggende dorpen. Bovendien rijden wij ook in het weekend en in de avonduren. Hierdoor kunnen ook leerlingen met een druk programma rijlessen volgen!

rijles waalwijk

Rijles volgen in Drunen

Starten met rijlessen is zonder twijfel een grote stap. Er komt veel op je af en je gaat flink wat uren trainen met jouw rijinstructeur. Gelukkig is Rijschool Drunen er om jou te begeleiden. Samen met jouw vaste instructeur mag jij de weg op en groei je uit tot ervaren en zelfverzekerde bestuurder. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de lessen naast leerzaam ook erg leuk zijn!

Onze rijschool verzorgt al jaren autorijles in Drunen en omgeving. Wil jij graag eerst een proefles volgen? Dat is zeker mogelijk. Bij onze rijschool kun je een gratis proefles volgen. Zo kun je zelf ontdekken of onze rijschool bij jou past. Er zijn veel rijscholen in de omgeving en dat kan het lastig maken om er een te kiezen. Rijschool Drunen heeft een bovengemiddeld slagingspercentage, dus daarmee zit je in ieder geval goed!

Vraag een proefles aan

Rijscholen in Drunen en omgeving

Regio Drunen kent veel rijscholen. Je hebt dus genoeg keuze. Zorg er echter wel voor dat je niet alleen voor de goedkoopste kiest, maar ook een rijschool waarmee je een klik voelt. Je zit namelijk heel wat uren met jouw instructeur in de auto en je wilt graag uitgroeien tot een zelfverzekerde en bekwame bestuurder. Onze instructeurs hechten waarde aan kwaliteit én leuke lessen, dus bij onze rijschool ben je zeker op jouw plek!

Rijschool Waalwijk is actief in Drunen en omgeving. Zo kun je bij ons ook rijles volgen in Loon op Zand, Kaatsheuvel en omliggende dorpen. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van de regio. Om jou te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn!

Spoedcursus rijles Drunen

Wil jij super snel de weg op, kun je niet wachten om te gaan rijden of heb je een deadline? Dan is een spoedcursus iets voor jou.

Je kan bij ons versneld en goedkoop rijlessen volgen. Wij bieden namelijk een voordelig spoedcursuspakket aan. Een spoedcursus zorgt ervoor dat jij binnen 2 weken jouw rijbewijs kan halen. Na deze twee weken kun je direct op examen.

Voordat je aan de spoedcursus begint, moet je een theoriecertificaat al behaald hebben. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan bij het CBR en plannen de datum voor het praktijkexamen in. Vervolgens plannen wij al jouw rijlessen in tot aan het examen en gaan we hard aan de slag om jouw klaar te stomen voor de praktijk.

Neem contact met ons op

Volg een gratis proefles bij rijschool Drunen

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe de vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Hieronder vind je verschillende pakketaanbiedingen van onze rijlessen in Drunen. Onze rijschool heeft een aantal pakketten voor voordelige prijzen. Zo is rijles voor iedereen toegankelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Bij onze rijschool is contant betalen ook mogelijk.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
Drunen

Rijles in Drunen

Drunen is onderdeel van gemeente Heusden dat gelegen is in provincie Noord-Brabant. Drunen ligt tussen Waalwijk en Nieuwkuijk en hemelbreed tussen Den Bosch en Tilburg.

Omdat het dorp van Tilburg gescheiden wordt door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, is de reistijd in deze richting langer. Het halen van jouw rijbewijs kan zeker in deze regio een fijne toevoeging zijn. Je kan met de auto namelijk veel sneller reizen tussen de steden en houdt ook nog eens meer tijd over voor andere leuke dingen!

Ook graag jouw rijbewijs in Drunen halen? Dan ben je bij onze rijschool op de juiste plek. Zien we jou binnenkort ook terug?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

Jouw naam*:

Jouw e-mail*:

Jouw telefoonnummer:

Jouw vraag/opmerking*: