Rijschool Waalwijk

Steering you in the right direction.

Rijschool Drunen

Steering you in the right direction.

Rijschool Drunen is een rijschool met oog voor haar leerlingen. Samen met een vaste instructeur ga jij aan de slag om jouw rijbewijs te behalen. Onze rijschool in Drunen begeleidt jou tijdens het hele proces en zorgt dat je snel en veilig de weg op kan.

Waarom onze rijschool in Drunen?

Het doel van onze rijschool is om jou de juiste richting uit te sturen. Daarom luidt onze slogan als volgt: “Steering you in the right direction“. Dankzij onze persoonlijke aanpak en rijlessen op maat haal jij snel je rijbewijs in Drunen. Tijdens onze lessen krijg je training die volledig is afgestemd op jouw niveau. Hierdoor volg je nooit te veel lessen en kun je je ontwikkelen op jouw eigen tempo.

Jouw niveau wordt bepaald tijdens de proefles. Tijdens deze gratis proefles schatten wij in hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben.

Naast onze rijlessen op maat, is onze rijschool heel flexibel. Rijschool Drunen rijdt namelijk ook in de omgeving van Rijen, Goirle en andere omliggende dorpen. Bovendien rijden wij ook in het weekend en in de avonduren. Hierdoor kunnen ook leerlingen met een druk programma rijlessen volgen!

rijschool Drunen
rijles drunen

Rijles volgen in Drunen

Starten met rijlessen is zonder twijfel een grote stap. Er komt veel op je af en je gaat flink wat uren trainen met jouw rijinstructeur. Gelukkig is Rijschool Drunen er om jou te begeleiden. Samen met jouw vaste instructeur mag jij de weg op en groei je uit tot ervaren en zelfverzekerde bestuurder. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de lessen naast leerzaam ook erg leuk zijn!

Onze rijschool verzorgt al jaren autorijles in Drunen en omgeving. Wil jij graag eerst een proefles volgen? Dat is zeker mogelijk. Bij onze rijschool kun je gratis een proefles volgen. Zo kun je zelf ontdekken of onze rijschool bij jou past. Er zijn veel rijscholen in de omgeving en dat kan het lastig maken om er een te kiezen. Rijschool Drunen heeft een bovengemiddeld slagingspercentage, dus daarmee zit je in ieder geval goed!

Vraag een proefles aan

Rijscholen in Drunen en omgeving

Regio Drunen kent veel rijscholen. Je hebt dus genoeg keuze. Zorg er echter wel voor dat je niet alleen voor de goedkoopste kiest, maar ook een rijschool waarmee je een klik voelt. Je zit namelijk heel wat uren met jouw instructeur in de auto en je wilt graag uitgroeien tot een zelfverzekerde en bekwame bestuurder. Onze instructeurs hechten waarde aan kwaliteit én leuke lessen, dus bij onze rijschool ben je zeker op jouw plek!

Rijschool Waalwijk is actief in Drunen en omgeving. Zo kun je bij ons ook rijles volgen in Loon op Zand, Kaatsheuvel en omliggende dorpen. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van de regio. Om jou te overtuigen bieden wij een  proefles aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn!

rijlessen Drunen
rijscholen Drunen

Spoedcursus rijles Drunen

Wil jij super snel de weg op, kun je niet wachten om te gaan rijden of heb je een deadline? Dan is een spoedcursus iets voor jou.

Je kan bij ons versneld en goedkoop rijlessen volgen. Wij bieden namelijk een voordelig spoedcursuspakket aan. Een spoedcursus zorgt ervoor dat jij binnen 2 weken jouw rijbewijs kan halen. Na deze twee weken kun je direct op examen.

Voordat je aan de spoedcursus begint, moet je een theoriecertificaat al behaald hebben. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan bij het CBR en plannen de datum voor het praktijkexamen in. Vervolgens plannen wij al jouw rijlessen in tot aan het examen en gaan we hard aan de slag om jouw klaar te stomen voor de praktijk.

Neem contact met ons op

Volg een proefles bij rijschool Drunen

Tijdens de gratis proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe de vervolglessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €50,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Gratis Proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

*Alleen i.c.m pakket C of D

€ 50,-

NU € 0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

5 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

*Maximaal 2x te gebruiken

€ 250,-

NU €235,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Onbeperkt gratis CBR herexamens

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 950,-

NU €850,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis proefles

Gratis onbeperkt CBR herexamens

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1795,-

NU €1395,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

39 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis proefles

Gratis onbeperkt CBR herexamens

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 2100,-

NU €1795,-

Prijzenlijst

Praktijkexamen CBR €295,-
Tussentijdsetoets CBR €190,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijlessen € 50,-
Automaat toeslag € 5,-
Losse proefles € 50,-
Online-theoriecursus € 65,-
Drunen rijschool

Rijles in Drunen

Drunen is onderdeel van gemeente Heusden dat gelegen is in provincie Noord-Brabant. Drunen ligt tussen Waalwijk en Nieuwkuijk en hemelbreed tussen Den Bosch en Tilburg.

Omdat het dorp van Tilburg gescheiden wordt door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, is de reistijd in deze richting langer. Het halen van jouw rijbewijs kan zeker in deze regio een fijne toevoeging zijn. Je kan met de auto namelijk veel sneller reizen tussen de steden en houdt ook nog eens meer tijd over voor andere leuke dingen!

Ook graag jouw rijbewijs in Drunen halen? Dan ben je bij onze rijschool op de juiste plek. Zien we jou binnenkort ook terug?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

  Jouw naam*:

  Jouw e-mail*:

  Jouw telefoonnummer*:

  Jouw vraag/opmerking*:


  Automaat rijles in Drunen

  Wil jij graag automaat rijlessen volgen in Drunen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je met het behalen van je automaatrijbewijs Drunen. Rijschool Waalwijk is er in gespecialiseerd om mensen die moeite hebben met het behalen van een rijbewijs, te helpen met het behalen  van een automaat rijbewijs. Let er wel op dat dit rijbewijs je alleen vrijstelling geeft om automaat auto’s te besturen. Je mag hier dus GEEN handgeschakelde auto’s mee besturen!! Het rijbewijs zul je ontvangen nadat je succesvol je automaat rijlessen in Drunen hebt afgerond. Er wordt hierbij wel gebruik gemaakt van een code78 op je rijbewijs om hiermee aan te duiden dat het om een automaat rijbewijs gaat. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op de juiste manier begeleid wordt tijdens de automaat rijlessen Waalwijk. Hiermee zorgen wij ervoor dat iedereen een zelfverzekerde en veilige bestuurder kan worden.

  Automaat loon op zand