Rijschool Rijen

Steering you in the right direction.

Oog voor elke leerling, dat is waar wij van Rijschool Rijen voor staan. De belangen van de leerling staan centraal. Jij gaat samen met jouw rijinstructeur aan de slag met rijlessen. Tijdens de lessen wordt jij begeleid door één vaste instructeur. Hierdoor kun jij alles uit je lessen halen.

Rijles volgen in Rijen

Wanneer je begint met rijlessen kan dit behoorlijk spannend zijn. Je gaat voor het eerst de weg op en je gaat van alles leren. Wij van Rijschool Rijen staan voor jou klaar en doen ons best om jou op te leiden tot een bekwame bestuurder.

Rijschool Rijen verzorgt al jaren rijlessen in Rijen en omgeving. Eerst een intake volgen? Dat kan! Bij ons kun je een intake aanvragen om erachter te komen of wij als rijschool bij jou passen. Wat betreft slagingspercentage zit je bij ons in ieder geval goed, dat is namelijk bovengemiddeld.

Vraag een intake aan
rijlessen nemen in rijen
rijschool rijen

Rijscholen in de omgeving van Rijen

Er zijn veel rijscholen in de omgeving van Rijen. De keuze is ruim, maar dat maakt het nog niet makkelijk. Kies niet alleen voor een betaalbare rijschool, maar ook voor een betrouwbare. Het is ook van belang dat je een bepaalde klik hebt met de rijschool. Je zit tenslotte heel wat uren in de auto met je rijinstructeur.

Onze Rijschool is actief in Rijen en omgeving. Het is bij ons ook mogelijk om rijlessen te volgen in Goirle, Oisterwijk en andere omringende dorpen en steden. Benieuwd wat Rijschool Rijen voor jou kan betekenen? Vraag dan een intake aan om erachter te komen of wij aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Spoedcursus Autorijbewijs Rijen

Wil jij snel in het bezit zijn van een rijbewijs? Dan is het voor jou misschien slim om een spoedcursus te volgen. Via Rijschool Rijen kun je een spoedcursuspakket aanschaffen.

Wanneer je voor een spoedcursus kiest is het mogelijk om binnen enkele weken je rijbewijs te halen. Al je lessen worden ingepland in een periode van 2 weken. Na deze periode kun je meteen op voor je praktijk.

Je mag niet direct beginnen aan een spoedcursus. Allereerst moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Vervolgens vragen we samen met jou een gezondheidsverklaring aan bij het CBR. Als dit allemaal geregeld is, kan er een datum geprikt worden voor je praktijkexamen. Al je lessen worden ingepland tot aan je examen. Nu is het tijd om aan de slag te gaan!

Neem contact met ons op
rijschoolhouder rijen
autorijbewijs halen in Rijen

Waarom deze rijschool?

Steering you in the right direction.” Dit is het doel. Wij van Rijschool Rijen proberen jou in de juiste richting te sturen, zodat jij zo snel mogelijk in het bezit komt van je rijbewijs.
Al onze instructeurs zullen hun best doen om jou te begeleiden naar het beoogde roze pasje. Gedurende de rijlessen word je getraind op je eigen tempo. Dit maakt het prettig voor jou. Je krijgt alle tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Als eerste krijg je een intake. Tijdens deze intake schat onze instructeur in hoeveel lessen je nodig hebt. Natuurlijk kan dit later nog worden aangepast.

Het kan zijn dat je doordeweeks druk bent met school of sport, dat is geen enkel probleem! Rijschool Rijen verzorgt ook lessen in de avonduren of in het weekend. Natuurlijk zonder bijkomende kosten. Rijlessen in Rijen wordt hierdoor voor iedereen toegankelijk.

Volg een intake bij rijschool Rijen

Tijdens de intake maak je kennis met je vaste rijinstructeur. Zo krijg je een idee van hoe de komende rijlessen eruit gaat zien. Vervolgens wordt er een plan gemaakt. Dit is prettig, aangezien je precies weet waar je aan toe bent. Na die intake laat de instructeur je weten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Rijles in Rijen

De gemeente Gilze en Rijen is een gemeente met een aantal dorpen waarvan Rijen de grootste is. Het dorp telt iets minder dan 17.000 inwoners en ligt tussen de grote steden Breda en Tilburg. Rijen is eenvoudig te bereiken via enkele snelwegen waarvan de A58 de meest bekende is.

Zien we jouw binnenkort ook terug op onze rijschool?

rijlesschool rijen

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31681761155, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: