Rijschool Rijen

Steering you in the right direction.

Oog voor elke leerling, dat is waar wij van Rijschool Rijen voor staan. De belangen van de leerling staan centraal. Jij gaat samen met jouw rijinstructeur aan de slag met rijlessen. Tijdens de lessen wordt jij begeleid door één vaste instructeur. Hierdoor kun jij alles uit je lessen halen.

Rijles volgen in Rijen

Wanneer je begint met rijlessen kan dit behoorlijk spannend zijn. Je gaat voor het eerst de weg op en je gaat van alles leren. Wij van Rijschool Rijen staan voor jou klaar en doen ons best om jou op te leiden tot een bekwame bestuurder.

Rijschool Rijen verzorgt al jaren rijlessen in Rijen en omgeving. Eerst een proefles volgen? Dat kan! Bij ons kun je een gratis proefles aanvragen om erachter te komen of wij als rijschool bij jou passen. Wat betreft slagingspercentage zit je bij ons in ieder geval goed, dat is namelijk bovengemiddeld.

Vraag een proefles aan
rijlessen nemen in rijen
rijschool rijen

Rijscholen in de omgeving van Rijen

Er zijn veel rijscholen in de omgeving van Rijen. De keuze is ruim, maar dat maakt het nog niet makkelijk. Kies niet alleen voor een betaalbare rijschool, maar ook voor een betrouwbare. Het is ook van belang dat je een bepaalde klik hebt met de rijschool. Je zit tenslotte heel wat uren in de auto met je rijinstructeur.

Onze Rijschool is actief in Rijen en omgeving. Het is bij ons ook mogelijk om rijlessen te volgen in Goirle, Oisterwijk en andere omringende dorpen en steden. Benieuwd wat Rijschool Rijen voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis proefles aan om erachter te komen of wij aansluiten bij jou wensen en behoeften.

Spoedcursus Autorijbewijs Rijen

Wil jij snel in het bezit zijn van een rijbewijs? Dan is het voor jou misschien slim om een spoedcursus te volgen. Via Rijschool Rijen kun je een spoedcursuspakket aanschaffen.

Wanneer je voor een spoedcursus kiest is het mogelijk om binnen enkele weken je rijbewijs te halen. Al je lessen worden ingepland in een periode van 2 weken. Na deze periode kun je meteen op voor je praktijk.

Je mag niet direct beginnen aan een spoedcursus. Allereerst moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Vervolgens vragen we samen met jou een gezondheidsverklaring aan bij het CBR. Als dit allemaal geregeld is, kan er een datum geprikt worden voor je praktijkexamen. Al je lessen worden ingepland tot aan je examen. Nu is het tijd om aan de slag te gaan!

Neem contact met ons op
rijschoolhouder rijen
autorijbewijs halen in Rijen

Waarom deze rijschool?

Steering you in the right direction.” Dit is het doel. Wij van Rijschool Rijen proberen jou in de juiste richting te sturen zodat jij zo snel mogelijk in het bezit komt van je rijbewijs.
Al onze instructeurs zullen hun best doen om jou te begeleiden naar het beoogde roze pasje. Gedurende de rijlessen wordt je getraind op je eigen tempo. Dit maakt het prettig voor jou. Je krijgt alle tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Als eerste krijg je een proefles. Tijdens deze proefles schat onze instructeur in hoeveel lessen je nodig hebt. Natuurlijk kan dit later nog worden aangepast.

Het kan zijn dat je doordeweeks druk bent met school of sport, dat is geen enkel probleem! Rijschool Rijen verzorgd ook lessen in de avonduren of in het weekend. Natuurlijk zonder bijkomende kosten. Rijlessen in Rijen wordt hierdoor voor iedereen toegankelijk.

Volg een gratis proefles bij rijschool Rijen

Tijdens de proefles maak je kennis met je vaste rijinstructeur. Zo krijg je een idee van hoe de komende rijlessen eruit gaat zien. Vervolgens wordt er een plan gemaakt. Dit is prettig, aangezien je precies weet waar je aan toe bent. Na die proefles laat de instructeur je weten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €50,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Gratis Proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

*Alleen i.c.m pakket C of D

€ 50,-

NU € 0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

5 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

*Maximaal 2x te gebruiken

€ 250,-

NU €235,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Onbeperkt gratis CBR herexamens

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 950,-

NU €850,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis proefles

Gratis onbeperkt CBR herexamens

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1795,-

NU €1395,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

39 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis proefles

Gratis onbeperkt CBR herexamens

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 2100,-

NU €1795,-

Prijzenlijst

Praktijkexamen CBR €295,-
Tussentijdsetoets CBR €190,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijlessen € 50,-
Automaat toeslag € 5,-
Losse proefles € 50,-
Online-theoriecursus € 65,-

Rijles in Rijen

De gemeente Gilze en Rijen is een gemeente met een aantal dorpen waarvan Rijen de grootste is. Het dorp telt iets minder dan 17.000 inwoners en ligt tussen de grote steden Breda en Tilburg. Rijen is eenvoudig te bereiken via enkele snelwegen waarvan de A58 de meest bekende is.

Zien we jouw binnenkort ook terug op onze rijschool?

rijlesschool rijen

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: