Rijschool Prinsenbeek

Steering you in the right direction.

Persoonlijke begeleiding staan dan ook hoog in het vaandel. Onze rijinstructeurs hebben het beste met je voor en zullen hun lessen dan ook aanpassen op jou. Op deze manier werken we samen naar het uiteindelijke doel: het halen van je rijbewijs!

autorijles volgen in prinsenbeek

Waarom Rijschool Prinsenbeek

Steering you in the right direction” is de slogan van onze rijschool. Onze instructeurs handelen naar deze slogan en sturen jou tijdens de rijles de juiste richting in.

Bij ons kun je een intake volgen. Het doel van deze les is kennismaken en kijken wat je al kunt. Op basis van deze les doet onze rijinstructeur een schatting. Er wordt geschat hoeveel lessen jij ongeveer nodig zult hebben. Alle lessen worden afgestemd op jouw niveau. Zo krijg je de tijd om alles op je eigen tempo te leren.

Wij van Rijschool Prinsenbeek begrijpen dat je het doordeweeks druk kunt hebben met je opleiding of sport. Maak je niet druk, onze instructeurs rijden ook in de avonduren en zelfs in het weekend! Op deze manier maken wij rijlessen in Prinsenbeek voor iedereen toegankelijk.

Volg rijles in Prinsenbeek

Beginnen met rijlessen is altijd spannend. Alles is nieuw voor je en bovendien leer je een hele hoop. Vergis je niet, rijlessen kost veel tijd én inzet. Bij Rijschool Prinsenbeek ben je er zeker van dat je goed wordt opgeleid. Je wordt getraind tot een zelfverzekerde en bekwame bestuurder. Samen zorgen we ervoor dat de lessen leerzaam én leuk zijn.

Wij verzorgen al jaren kwalitatieve rijlessen in Prinsenbeek en omgeving. Ben jij benieuwd of wij als rijschool bij je passen, vraag dan een intake aan. Op deze manier kun je zelf zien of er een klik is. Regio Prinsenbeek kent veel rijscholen, een keuze maken is daarom niet makkelijk. Als je het slagingspercentage van een rijschool belangrijk vindt, dan zit je bij ons goed. Ons slagingspercentage ligt namelijk boven het landelijk gemiddelde.

Vraag een intake aan
rijschoolhouder in prinsenbeek
het autorijbewijs halen in prinsenbeek

Rijscholen in Prinsenbeek en omgeving

De juiste rijschool kiezen kan lastig zijn aangezien er veel verschillende rijscholen zijn. Het is niet altijd verstandig om voor de goedkoopste te gaan. Je wilt natuurlijk wel dat je op een goede manier les krijgt. Daarom raden wij aan altijd een rijschool te kiezen waar jij je prettig bij voelt. Tijdens de rijlessen zul je veel tijd met je rijinstructeur doorbrengen. Het helpt altijd wanneer je een klik hebt met je rijinstructeur. Rijlessen wordt op deze manier ook leuk.

Buiten de rijlessen die we verzorgen in Prinsenbeek zijn we ook actieg in Dongen, Chaam en andere plaatsen in de buurt. Wij vinden natuurlijk dat wij de beste rijschool in de regio zijn. Door een intake aan te vragen kom je erachter of dit ook zo is!

Spoedcursus Autorijbewijs Prinsenbeek

Als je haast hebt met het halen van je rijbewijs dan, kun je bij ons een spoedcursus volgen. Dit maakt het mogelijk voor jou om versnelt je rijbewijs te halen.

Rijschool Prinsenbeek biedt tegen een scherpe prijs een spoedcursuspakket aan. Met dit pakket krijg je de mogelijkheid om binnen een aantal weken je rijbewijs te halen.

Voordat je kunt beginnen aan een spoedcursus moet je in het bezit zijn van theoriecertificaat. Is dit in orde, dan vragen wij samen met jou een gezondheidsverklaring aan bij het CBR. Vervolgens prikken we een datum voor je praktijkexamen. Op het moment dat de datum vaststaat, plannen we al jouw lessen in tot aan het examen.

Neem contact met ons op
spoedcursus autorijden prinsenbeek

Volg een intake bij Rijschool Prinsenbeek

De intake geeft jou de kans kennis te maken met jouw rijinstructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct na afloop van de intake te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

rij instructeur prinsenbeek

Rijles in Prinsenbeek

Prinsenbeek is een dorp in de gemeente Breda en ligt in de provincie Noord-Brabant. Grote steden als Breda en Tilburg liggen op rijafstand. Sinds 1977 werd Prinsenbeek samen met een aantal andere dorpen toegevoegd aan de gemeente Breda.

Rijbewijs halen in Prinsenbeek? Dan zit je bij ons goed!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31681761155, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: