Rijschool Oosterhout

Steering you in the right direction.

Rijschool Oosterhout is een rijschool met oog voor haar leerlingen. Samen met een vaste instructeur ga jij aan de slag. Onze rijschool in Oosterhout begeleidt jou tijdens het hele proces. Het uiteindelijke doel? Jouw rijbewijs halen!

Waarom onze rijschool in Oosterhout?

Onze Rijschool heeft maar een doel: jou in de juiste richting sturen, letterlijk en figuurlijk.  Daarom luidt onze slogan als volgt: “Steering you in the right direction.“. Omdat wij altijd een persoonlijke aanpak hanteren en rijlessen op maat verzorgen, slagen onze leerlingen snel. De training die je tijdens de rijlessen krijgt zijn afgestemd op jouw niveau. Op deze manier krijg je de kans om op je eigen tempo te groeien.

Om jouw niveau te bepalen krijg je een intake. Tijdens deze les wordt ingeschat hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Dit is voor jezelf ook handig, want dan weet je waar je aan toe bent. Jouw niveau wordt bepaald tijdens de intake.

Buiten dat we rijlessen op maat verzorgen, is onze rijschool erg flexibel. Rijschool Oosterhout rijdt namelijk ook in nabij gelegen plaatsen als Dongen en Drunen. We houden ook rekening met leerlingen die het doordeweeks druk hebben met school of sport. Daarom is het ook mogelijk om in het weekend te lessen.

rijles waalwijk

Rijles volgen in Oosterhout

Beginnen met autorijden kan erg spannend zijn. Je moet veel leren en opeens zit je een aantal uur met een rijinstructeur in de auto. Wij van Rijschool Oosterhout willen jou tijdens dit proces zo goed mogelijk begeleiden. Je wordt gekoppeld aan een vaste instructeur waarmee je samen de weg op gaat. Samen met jouw vaste instructeur mag jij de weg op om uit te groeien tot een ervaren en zelfverzekerde bestuurder. Leerzame en leuke lessen, daar staan wij voor.

Onze rijschool verzorgt al jaren autorijlessen in de omgeving van Oosterhout. Heb jij interesse in een intake, dan kun je die bij ons aanvragen. Zo kun je erachter komen of onze rijschool aansluit bij je wensen en behoeften. Er zijn veel rijscholen en kiezen is niet makkelijk. Kies altijd voor een rijschool met een hoog slagingspercentage. Rijschool Oosterhout heeft een bovengemiddeld slagingspercentage, dus daarmee zit je in ieder geval goed!

Vraag een intake aan

Rijscholen in de omgeving van Oosterhout

Er zijn veel rijscholen in Oosterhout en omgeving. Hierdoor kan het lastig zijn om een keuze te maken. Wanneer je een beslissing maakt, dan doe je er verstandig aan om niet met de goedkoopste rijschool in zee te gaan. Kwaliteit is belangrijk. Je wilt tenslotte wel snel slagen. Met je instructeur zit je flink wat uren in de auto, het is daarom belangrijk dat er een klik is. Onze instructeurs hechten waarde aan kwaliteit én leuke lessen, dus bij onze rijschool ben je zeker op jouw plek!

Rijschool Oosterhout is actief in Oosterhout en omliggende dorpen. Zo kun je bij ons ook rijles volgen in Hilvarenbeek, Sprang Capelle en andere plaatsen in de buurt. Uiteraard zijn we ervan overtuigd dat Rijschool Oosterhout de beste rijschool uit de regio is. Om jou hier ook van te overtuigen bieden we een intake aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn!

Spoedcursus rijles Oosterhout

Kan jij ook niet wachten om de weg op te gaan? Dan kun je overwegen om een spoedcursus te doen. Wat houdt een spoedcursus precies in?

Het is mogelijk een versneld traject te volgen bij Rijschool Oosterhout. Wij bieden namelijk een voordelig spoedcursuspakket aan. Door een spoedcursus te volgen kun je binnen 2 weken al je lessen volgen. Na deze 2 weken kun je direct een examen aanvragen.

Er zijn echter wel een aantal dingen die je moet doen voordat je aan een spoedcursus kunt beginnen. Ten eerste moet je al in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Hierna kunnen we gezamenlijk een gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Wanneer dit allemaal geregeld is kan er een datum geprikt worden voor je praktijkexamen. Vervolgens plannen wij al jouw rijlessen in tot aan het examen en gaan we aan de slag om jou klaar te stomen voor de praktijk.

Neem contact met ons op

Volg een intake bij Rijschool Oosterhout

De intake geef je de kans om kennis te maken met je rijinstructeur. Je weet meteen hoe de lessen er uit gaan zien in de komende periode. Samen met je instructeur ga je een plan van aanpak maken. Dit is voor beide partijen handig. Na de intake hoor je hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

rijschool drunen

Rijles in Oosterhout

Oosterhout is een stad en gemeente in het westen van Noord-Brabant in de buurt van Tilburg (noordwesten) en Breda (noorden).

Andere dorpen die in de buurt van Oosterhout liggen zijn bijvoorbeeld Dongen, Rijen en Raamsdonksveer. De stad staat vanuit vroeger bekend om haar veehandel naar het noorden van België.

Ook graag jouw rijbewijs in Oosterhout halen? Dan ben je bij onze rijschool op de juiste plek. Zien we jou binnenkort ook terug?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31681761155, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: