Rijschool Hilvarenbeek

Steering you in the right direction.

Voor Rijschool Hilvarenbeek is het belangrijk dat iedereen persoonlijk wordt begeleid. Elke leerling is uniek en krijgt de aandacht die hij of zij nodig heeft. Als je rijlessen volgt bij Rijschool Hilvarenbeek worden de lessen gegeven door één instructeur. Samen met deze instructeur ga je aan de slag om met veel plezier het rijbewijs te halen.

Waarom onze rijschool?

Steering you in the right direction”. Dat is wat wij bij Rijschool Hilvarenbeek proberen te doen. Jou in de goede richting sturen zodat jij binnenkort zelf achter het stuur kan zitten.

Voor het lessen kun jij een proefles nemen om erachter te komen op welk niveau je zit. Je instructeur kijkt hierbij mee en bepaalt op basis van deze les hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Iedere leerling doet dit op zijn of haar eigen tempo. Jouw instructeur past de lessen aan op dit tempo.

Moet je overdag naar school of werk en ben je bang dat je daardoor niet kan lessen? Dat hoeft niet. Bij Rijschool Hilvarenbeek kun je ook ’s avonds en in het weekend rijlessen. Met jouw instructeur bespreek jij de dagen en tijden waarop jij kunt lessen.

rijlessen

Rijles volgen in Hilvarenbeek

De eerste rijles vind je waarschijnlijk erg spannend. Dat is begrijpelijk. Voor het eerst achter het stuur en dan ook meteen de weg op. Bij Rijschool Hilvarenbeek helpt jouw rijinstructeur je op weg en zal jou niets laten doen wat niet veilig is. Je bent niet alleen.

In de regio Hilvarenbeek geeft onze rijschool al een aantal jaar rijlessen. Voordat je begint met lessen kun je bij Rijschool Hilvarenbeek altijd een gratis proefles krijgen. Op deze manier kun jij kijken of je het fijn vindt om bij onze rijschool te lessen. Met het slagingspercentage van Rijschool Hilvarenbeek zit het wel goed, aangezien het slagingspercentage bovengemiddeld is!

Vraag een proefles aan

Rijscholen in Hilvarenbeek en omgeving

In de omgeving van Hilvarenbeek zijn veel rijscholen te vinden. Veel mensen kiezen voor de goedkoopste, maar het is verstandig om ook te kijken naar de kwaliteit van een rijschool. Rijlessen zijn vaak voor een wat langere periode en het is wel zo fijn om dit te doen bij een rijschool waar je je fijn bij voelt.

Ook kun je op andere plekken terecht bij onze rijschool, zoals in Loon op Zand en Sprang Capelle. Zelf vinden wij ons de beste in deze omgeving, maar om jou te overtuigen kun je gebruik maken van een gratis proefles.

Spoedcursus Autorijbewijs Hilvarenbeek

Is er haast bij het halen van je rijbewijs? Naast de reguliere lessen kun je bij Rijschool Hilvarenbeek ook kiezen voor een spoedcursuspakket. Met dit pakket kun jij je rijbewijs halen in slechts 2 weken!

Voordat je kunt beginnen met de spoedcursus moet je wel je theorie examen gehaald hebben. Ook heb je een gezondheidsverklaring van het CBR nodig. Heb je dit? Dan kun jij je praktijkexamen gaan inplannen. Op basis van de datum van het examen worden jouw rijlessen ingepland.

Neem contact met ons op

Volg een gratis proefles bij rijschool Hilvarenbeek

De proefles geeft jou de kans kennis te maken met jouw rijinstructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolgrijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct na afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €60,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Gratis Proefles

Pak je korting!

Direct starten

Hoge slagingspercentage

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

€ 49,95,-

NU €0,-

Pakket 1

Pak je korting!

10 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1000,-

NU € 649,-

Pakket 2

Pak je korting!

20 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1550,-

NU €1149,-

Pakket 3

Pak je korting!

30 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

*Gratis CBR herexamen

€ 2400,-

NU € 1649,-

Pakket 4

Pak je korting!

40 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

*Gratis CBR herexamen

€ 3000,-

NU €2149,-

Hilvarenbeek

Rijles in Hilvarenbeek

Hilvarenbeek is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Hilvarenbeek. Deze gemeente ligt in de provincie Noord-Brabant.

Hilvarenbeek staat bekend om safaripark de Beekse Bergen en is een centrale plek om te rijlessen.

Wil jij jouw rijbewijs graag halen in Hilvarenbeek? Meld je dan snel aan!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: