Rijschool Zevenbergen

Steering you in the right direction.

Bij Rijschool Zevenbergen vinden we bij iedereen belangrijk. Daarom krijg je bij ons de persoonlijke aandacht die je verdiend. Samen proberen we alles uit elke les te halen. Je wordt gekoppeld aan een vaste instructeur. Op deze manier houden we het persoonlijk en ben je geen nummertje. Al onze rijinstructeurs zijn ervaren en geven op een heldere manier les.

Waarom onze rijschool in Zevenbergen?

Na het lezen van onze slogan – “Steering you in the right direction” – weet je waar wij voor staan. Het is onze missie om jou aan een rijbewijs te helpen.

Door een proefles te volgen krijg je een indruk van onze rijschool. Je komt er zelf achter of wij een goede match zijn voor jou. Tevens kan onze instructeur een schatting doen. Er word gekeken naar hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Bij ons krijg je de mogelijkheid om alles in je eigen tempo te doen. Zo leer je immers het beste.

Ben je doordeweeks druk met school of werk? Dat is geen enkel probleem. Wij verzorgen ook lessen in de avonduren en zelfs in het weekend! Zo maken wij rijlessen in Zevenbergen voor iedereen toegankelijk.

rijlessen

Rijles volgen in Zevenbergen

Het is helemaal niet erg om nerveus te zijn voor je eerste rijles. Het is allemaal nieuw voor je en dat begrijpen wij! Gelukkig is Rijschool Zevenbergen er om jou te helpen. Samen gaan we op een leuke en leerzame manier rijlessen. Het is onze missie om jou te laten slagen en hier doen wij dan ook alles voor. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan slagen, zolang ze maar de juiste begeleiding krijgen.

Wij verzorgen al een aantal jaar rijlessen in Zevenbergen en omliggende plaatsen. We zijn bekend in de buurt en kennen de weg. Om erachter te komen of wij als rijschool bij je passen bieden we een gratis proefles aan. Deze les is ook een soort kennismaking. Besluit je met ons in zee te gaan, dan les je bij een rijschool met een bovengemiddeld slagingspercentage!

Vraag een proefles aan

Rijscholen in Zevenbergen en omstreken

Er zijn veel rijscholen in regio Zevenbergen en dit maakt het moeilijk om te kiezen. Probeer altijd te kiezen voor een rijschool die, behalve betaalbare, ook goede lessen verzorgt. Een goede voorbereiding is het halve werk. Het zou zonde zijn als je zakt, daarom kun je het beter in een keer goed doen. Zo ga je altijd met een prettig gevoel op examen.

Naast de lessen die wij in Zevenbergen verzorgen zijn we ook actief in plaatsen als Breda en Waalwijk. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van de regio. Door een proefles te volgen kom je er zelf achter of dit waar is!

Spoedcursus Autorijbewijs Zevenbergen

Het kan zo zijn dat jij je rijbewijs sneller wilt halen dan normaal. Misschien heb je hem nodig voor werk of moet je volgend schooljaar ver reizen. Door middel van een spoedcursus kun je binnen een aantal weken je rijbewijs halen. Wij bieden een spoedcursuspakket aan voor een scherpe prijs

.Voordat je met een spoedcursus kunt beginnen moet je een aantal dingen hebben geregeld. Ten eerste heb je een theoriecertificaat nodig. Is dit in orde, dan vragen we gezamenlijk een gezondheidsverklaring aan en prikken we een datum voor je praktijkexamen. Dit doen we bij het CBR. Tenslotte worden al je lessen ingepland in een periode van 2 weken.

Neem contact met ons op

Volg een gratis proefles bij rijschool Zevenbergen

Het grote voordeel van een proefles is dat je kennis maakt met je rijschool én je instructeur. Deze instructeur zal jou gedurende het hele proces begeleiden. Samen gaan jullie de weg op om te oefenen. Tijdens de proefles krijg je een beeld van onze werkwijze. Je weet zo precies waar je aan toe bent. Aan het einde van de les krijg je te horen hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €45,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 35,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

*Eenmalig te gebruiken

€ 450,-

NU €399,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 855,-

NU €798,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1305,-

NU €1215,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

40 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Inclusief online theorie cursus

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1850,-

NU €1599,-

Prijzenlijst

Praktijkexamen CBR€270,-
Tussentijdsetoets CBR€160,-
Faalangst praktijkexamen toeslag€ 50,-
Losse rijlessen€ 45,-
Automaat toeslag€ 3,-
Online-theoriecursus€ 50,-
rijschool Zevenbergen

Rijles in Zevenbergen

Zevenbergen is een stad en een voormalige gemeente. De stad ligt in de provincie Noord-Brabant. Het dorp ligt ten noordwesten van de stad Breda. De huidige gemeente is de gemeente Moerdijk.

Zevenbergen is verbonden met andere dorpen en steden door belangrijke wegen als de   A17, N385 en de N389. Deze wegen zorgen ervoor dat je overal makkelijk kunt komen. Je kunt eenvoudig gebruik maken van deze verbindingen als je een rijbewijs hebt.

Haal dus nu je rijbewijs bij onze rijschool in Zevenbergen!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: