Rijschool Ulvenhout

Steering you in the right direction.

Bij Rijschool Ulvenhout staat persoonlijke begeleiding op één. Iedere leerling is uniek en wij behandelen ze ook zo. Tijdens je hele leerproces krijg je een vaste instructeur die je zal begeleiden. Hierdoor kun je zo zelfverzekerd mogelijk je rijlessen volgen om uiteindelijk je rijbewijs te halen.

Waarom onze rijschool in Ulvenhout

Ons motto “Steering you in the right direction” laat zien waar wij voor staan hier bij Rijschool Ulvenhout. Wij sturen wij jou in de juiste richting naar je rijbewijs. Het is ons doel om jou zo veel mogelijk te helpen om je uiteindelijke doel te bereiken namelijk je rijbewijs.

Bij Rijschool Ulvenhout kun je een gratis proefles volgen. Tijdens deze les zul jij de kans krijgen om kennis te maken met jouw instructeur en hoe onze rijlessen gaan. Gedurende deze proefles zal onze instructeur kijken wat jouw vaardigheden zijn. Afhankelijk van hoe jij presteert tijdens deze proefles zal de instructeur je laten weten hoeveel rijlessen hij denkt dat je nodig zult hebben.

Lukt het jou niet om doordeweeks lessen te volgen omdat je gedurende de dag op school zit?  Dan kun je bij Rijschool Ulvenhout ook in de avond rijlessen volgen. Is dat nog niet genoeg? Dan kun je ook in het weekend bij ons terecht. Zo kun jij lessen wanneer jij wilt.

rijlessen

Rijles volgen in Ulvenhout

Als je begint met rijlessen zul je veel nieuwe dingen moeten leren. Er zullen een hoop dingen op je af komen die je nog nooit eerder gedaan. En je zult zeker veel uren nodig hebben om het onder de knie te krijgen. Onze rijinstructeurs zullen zorgen dat jij zelfverzekerd en veilig de weg op gaat.

Rijschool Ulvenhout geeft al jaren rijlessen in Ulvenhout en omgeving. Wil jij weten hoe het is om rijlessen te volgen bij ons? Vraag dan nu een proefles aan bij ons. Zo weet je meteen of wij de juiste rijschool voor jou zijn.

Vraag een proefles aan

Rijscholen in Ulvenhout en omgeving

Het aanbod van rijscholen in de omgeving van Ulvenhout is groot. De keuze om de juiste rijschool te kiezen kan dan ook moeilijk zijn. Het is belangrijk dat bij de zoektocht naar een rijschool je niet alleen naar de prijs kijkt maar ook naar de kwaliteit. Je wilt namelijk zo goed voorbereid zijn voor je praktijk examen. Daarbovenop moet je een goed gevoel hebben tijdens je rijlessen, dan leer je beter.

Behalve dat wij rijlessen in Ulvenhout aanbieden kun je als leerling ook terecht in Breda en Waalwijk. Wij vinden onszelf natuurlijk de beste rijschool in Ulvenhout, om dit te ondersteunen bieden wij een gratis proefles aan. Zo kun jij zelf de keuze maken of onze rijschool iets voor jou is.

Spoedcursus Autorijbewijs Ulvenhout

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dit is mogelijk bij Rijschool Ulvenhout, wij bieden namelijk een spoedcursus pakket aan waar jij versnelt jouw rijbewijs kunt halen.

Rijschool Ulvenhout biedt jou een spoedcursus pakket tegen een goede prijs aan. Via dit pakket kun jij jouw rijbewijs binnen twee weken halen.

Let op, wel moet je al in bezit zijn van je theoriecertificaat. Als je deze hebt dan vragen wij voor jou de gezondheidsverklaring aan via het CBR. Wanneer deze aanvraag is goedkeurt zullen wij samen met jou het praktijkexamen inplannen. Staat de datum vast? Goed, dan kunnen we beginnen met lessen inplannen tot de dag van je examen.

Neem contact met ons op

Volg een gratis proefles bij Rijschool Ulvenhout

Tijdens een proefles maak je kennis met jouw vaste begeleider van Rijschool Ulvenhout. Het is belangrijk dat de persoonlijke aandacht die je krijgt ook past bij jou. Daarnaast krijg een idee van de manier van lesgeven die wij hebben. Bovendien geeft onze begeleider na deze proefles op basis van jouw niveau een indicatie van het aantal lessen dat je nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €43,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €99,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Proefles

Bespaar op jouw proefles

70 minuten

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 30

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 430,-

NU €400,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 817,-

NU €760,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1247,-

NU €1160,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1591,-

NU €1480,-

Prijzenlijst

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijlessen € 43,-
Online-theoriecursus € 60,-
Ulvenhout

Rijles in Ulvenhout

Het dorp Ulvenhout bevindt zich in de gemeenten Breda en Alphen-Chaam in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het dorp Ulvenhout ligt ten zuiden van Breda.

Dankzij het feit dat Ulvenhout aan de rand van Breda ligt zijn er veel verschillende soorten weg situaties te vinden. Dit zorgt dat jij later voorbereid de weg op kunt.

Wil jij graag je rijbewijs hallen in Ulvenhout en omgeving? Neem dan nu contact op met ons!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: