Rijschool Udenhout

Steering you in the right direction.

Bij Rijschool Udenhout vinden wij dat iedere leerling uniek is. Daarom staat centraal dat er per leerling gekeken wordt wat belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling persoonlijke begeleiding krijgt. Jouw instructeur weet wat het beste voor jou is en past zijn lessen aan op jouw behoeftes. Zo haal je sneller je rijbewijs.

Waarom onze rijschool?

Steering you in the right direction” is de slogan van onze rijschool. Ook onze instructeurs handelen naar deze slogan en sturen jou tijdens de rijles de juiste richting in.

Als eerste gaan onze instructeurs samen met jou kijken hoeveel lessen jij ongeveer nodig gaat hebben. Dit doen we door jou eerst een proefles aan te bieden. Tijdens deze les wordt er gekeken naar wat je al kan. Jouw lessen worden aangepast op basis van deze beoordeling. Zo kun jij in je eigen tempo samen met ons aan de slag gaan.

Doordat Rijschool Udenhout ook lesgeeft in de avond kunnen we erg flexibel zijn in onze lestijden. Dat is een groot voordeel wanneer jij overdag moet werken of naar school gaat. Zo is onze rijschool voor iedereen toegankelijk. Mocht het je niet lukken om doordeweeks een rijles te kunnen volgen dan bieden wij ook lessen aan in het weekend.

rijlessen

Rijles volgen in Udenhout

Het beginnen met leren autorijden kan altijd een beetje spannend zijn. Je gaat namelijk iets leren wat je nog nooit gedaan hebt. Er komt veel op je af en je zal er veel tijd aan moeten gaan besteden. Bij Rijschool Udenhout helpen we jou om samen met je instructeur alle kneepjes van het vak te leren. Zo groei jij uit tot een zelfverzekerde en ervaren bestuurder. Wij doen er alles aan om de lessen zo leerzaam en leuk mogelijk te maken.

Rijschool Udenhout verzorgd al jarenlang rijlessen in Udenhout en omgeving. Benieuwd of wij bij jou passen? Vraag dan een gratis proefles aan. Zo kun je zien of de manier van lesgeven bij jou past. Er zijn namelijk veel aanbieders van rijscholen in de omgeving van Udenhout en de keuze kan dan al snel lastig worden. Je zit bij rijschool Udenhout in ieder geval goed met ons bovengemiddeld slagingspercentage!

Vraag een proefles aan

Rijscholen in Udenhout en omgeving

Het kiezen van een rijschool kan lastig zijn door de vele aanbieders van rijlessen. Het is niet altijd verstandig om voor de goedkoopste te gaan. Je wilt natuurlijk wel dat je op een goede manier iets geleerd krijgt waardoor jij zelfverzekerd de weg op gaat. Kies daarom altijd een rijschool waarbij jij je prettig voelt. Het nemen van rijlessen kost veel tijd en daarom is het belangrijk dat je een klik hebt met je instructeur. Wanneer je plezier hebt in het nemen van rijlessen dan gaat het leren ook sneller.

Buiten dat Rijschool Udenhout rijlessen geeft in Udenhout en bieden wij ook rijlessen aan in Teteringen, Kaatsheuvel en omliggende dorpen. Wij vinden onszelf natuurlijk de best in deze regio. Wil jij kijken of onze rijschool bij je past, dan kun je gratis een proefles bij ons volgen.

Spoedcursus Autorijbewijs Udenhout

Wanneer je haast hebt bij het halen van je rijbewijs dan kun je bij ons ook gaan voor een spoedcursus. Hierdoor is het mogelijk om versneld je rijbewijs te halen.

Rijschool Udenhout biedt voor een scherpe prijs een spoedcursuspakket aan. Met dit spoedcursuspakket is het mogelijk om binnen 2 weken je rijbewijs te halen.

Let er wel op dat je een theoriecertificaat in het bezit hebt voordat je een spoedcursus bij ons aanvraagt. Verder heb je nog gezondheidsverklaring nodig van het CBR. Wanneer je dit allemaal hebt dan kun je het praktijkexamen met ons gaan inplannen. Als deze datum vaststaat dan worden de lessen ingepland tot aan je examen.

Neem contact met ons op

Volg een gratis proefles bij Rijschool Udenhout

De proefles geeft jou de kans kennis te maken met jouw rijinstructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct na afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Hieronder vind je verschillende pakketaanbiedingen van Rijschool Udenhout. Onze rijschool heeft een aantal pakketten voor voordelige prijzen. Zo is rijles voor iedereen toegankelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Bij onze rijschool is contant betalen ook mogelijk.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
Udenhout

Rijles in Udenhout

Udenhout is een dorp en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het ligt ten noordoosten van de stad Tilburg en tegen Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen aan.

Omdat het in de buurt ligt van het Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen kan de reistijd in deze regio langer zijn. Het is dan makkelijker om je rijbewijs te halen om zo sneller te kunnen reizen.

Wil je graag je rijbewijs in Udenhout halen dan kun je bij ons terecht!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: