Rijschool Waalwijk

Steering you in the right direction.

Rijschool Udenhout

Steering you in the right direction.

Bij Rijschool Udenhout vinden wij dat iedere leerling uniek is. Daarom staat centraal dat er per leerling gekeken wordt wat belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling persoonlijke begeleiding krijgt. Jouw instructeur weet wat het beste voor jou is en past zijn lessen aan op jouw behoeftes. Zo haal je sneller je rijbewijs.

Waarom onze rijschool?

Steering you in the right direction” is de slogan van onze rijschool. Ook onze instructeurs handelen naar deze slogan en sturen jou tijdens de rijles de juiste richting in.

Als eerste gaan onze instructeurs samen met jou kijken hoeveel lessen jij ongeveer nodig gaat hebben. Dit doen we door jou eerst een proefles aan te bieden. Tijdens deze les wordt er gekeken naar wat je al kan. Jouw lessen worden aangepast op basis van deze beoordeling. Zo kun jij in je eigen tempo samen met ons aan de slag gaan.

Doordat Rijschool Udenhout ook lesgeeft in de avond kunnen we erg flexibel zijn in onze lestijden. Dat is een groot voordeel wanneer jij overdag moet werken of naar school gaat. Zo is onze rijschool voor iedereen toegankelijk. Mocht het je niet lukken om doordeweeks een rijles te kunnen volgen dan bieden wij ook lessen aan in het weekend.

rijlessen
rijles udenhout

Rijles volgen in Udenhout

Het beginnen met leren autorijden kan altijd een beetje spannend zijn. Je gaat namelijk iets leren wat je nog nooit gedaan hebt. Er komt veel op je af en je zal er veel tijd aan moeten gaan besteden. Bij Rijschool Udenhout helpen we jou om samen met je instructeur alle kneepjes van het vak te leren. Zo groei jij uit tot een zelfverzekerde en ervaren bestuurder. Wij doen er alles aan om de lessen zo leerzaam en leuk mogelijk te maken.

Rijschool Udenhout verzorgd al jarenlang rijlessen in Udenhout en omgeving. Benieuwd of wij bij jou passen? Vraag dan een gratis proefles aan. Zo kun je zien of de manier van lesgeven bij jou past. Er zijn namelijk veel aanbieders van rijscholen in de omgeving van Udenhout en de keuze kan dan al snel lastig worden. Je zit bij rijschool Udenhout in ieder geval goed met ons bovengemiddeld slagingspercentage!

Vraag een proefles aan

Rijscholen in Udenhout en omgeving

Het kiezen van een rijschool kan lastig zijn door de vele aanbieders van rijlessen. Het is niet altijd verstandig om voor de goedkoopste te gaan. Je wilt natuurlijk wel dat je op een goede manier iets geleerd krijgt waardoor jij zelfverzekerd de weg op gaat. Kies daarom altijd een rijschool waarbij jij je prettig voelt. Het nemen van rijlessen kost veel tijd en daarom is het belangrijk dat je een klik hebt met je instructeur. Wanneer je plezier hebt in het nemen van rijlessen dan gaat het leren ook sneller.

Buiten dat Rijschool Udenhout rijlessen geeft in Udenhout en bieden wij ook rijlessen aan in Teteringen, Kaatsheuvel en omliggende dorpen. Wij vinden onszelf natuurlijk de best in deze regio. Wil jij kijken of onze rijschool bij je past, dan kun je voordelige een proefles bij ons volgen.

rijschool in udenhout
rijlessen udenhout

Spoedcursus Autorijbewijs Udenhout

Wanneer je haast hebt bij het halen van je rijbewijs dan kun je bij ons ook gaan voor een spoedcursus. Hierdoor is het mogelijk om versneld je rijbewijs te halen.

Rijschool Udenhout biedt voor een scherpe prijs een spoedcursuspakket aan. Met dit spoedcursuspakket is het mogelijk om binnen 2 weken je rijbewijs te halen.

Let er wel op dat je een theoriecertificaat in het bezit hebt voordat je een spoedcursus bij ons aanvraagt. Verder heb je nog gezondheidsverklaring nodig van het CBR. Wanneer je dit allemaal hebt dan kun je het praktijkexamen met ons gaan inplannen. Als deze datum vaststaat dan worden de lessen ingepland tot aan je examen.

Neem contact met ons op

Volg een proefles bij Rijschool Udenhout

De gratis proefles geeft jou de kans kennis te maken met jouw rijinstructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct na afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €50,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Gratis Proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

*Alleen i.c.m pakket C of D

€ 50,-

NU € 0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

5 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

*Maximaal 2x te gebruiken

€ 250,-

NU €235,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Onbeperkt gratis CBR herexamens

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 950,-

NU €850,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis proefles

Gratis onbeperkt CBR herexamens

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1795,-

NU €1395,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

39 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis proefles

Gratis onbeperkt CBR herexamens

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 2100,-

NU €1795,-

Prijzenlijst

Praktijkexamen CBR €295,-
Tussentijdsetoets CBR €190,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijlessen € 50,-
Automaat toeslag € 5,-
Losse proefles € 50,-
Online-theoriecursus € 65,-
rijschool Udenhout

Rijles in Udenhout

Udenhout is een dorp en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het ligt ten noordoosten van de stad Tilburg en tegen Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen aan.

Omdat het in de buurt ligt van het Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen kan de reistijd in deze regio langer zijn. Het is dan makkelijker om je rijbewijs te halen om zo sneller te kunnen reizen.

Wil je graag je rijbewijs in Udenhout halen dan kun je bij ons terecht!

Automaat rijles in Udenhout

Wil jij graag automaat rijlessen volgen in Udenhout? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je met het behalen van je automaatrijbewijs Udenhout Rijschool Waalwijk is er in gespecialiseerd om mensen die moeite hebben met het behalen van een rijbewijs, te helpen met het behalen  van een automaat rijbewijs. Let er wel op dat dit rijbewijs je alleen vrijstelling geeft om automaat auto’s te besturen. Je mag hier dus GEEN handgeschakelde auto’s mee besturen!! Het rijbewijs zul je ontvangen nadat je succesvol je automaat rijlessen in Udenhout hebt afgerond. Er wordt hierbij wel gebruik gemaakt van een code78 op je rijbewijs om hiermee aan te duiden dat het om een automaat rijbewijs gaat. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op de juiste manier begeleid wordt tijdens de automaat rijlessen Waalwijk. Hiermee zorgen wij ervoor dat iedereen een zelfverzekerde en veilige bestuurder kan worden.

Automaat loon op zand

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: