Rijschool Teteringen

Steering you in the right direction.

Iedere leerling is uniek. Dat vinden wij ook bij rijschool Teteringen. Wij vinden het daarom belangrijk dat er per leerling gekeken wordt hoe deze het beste les kan krijgen. Persoonlijke begeleiding bij iedere leerling staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij instructeurs die weten wat het beste voor jou is met een aangepaste les voor jouw behoeftes. Zo kun je snel en met plezier je rijbewijs halen.

Rijscholen in Teteringen en omgeving

Doordat zoveel rijscholen rijlessen aanbieden kan het moeilijk worden om een keuze te maken. Sommige mensen kiezen voor de goedkoopste optie, maar dit is niet altijd verstandig. Je wilt natuurlijk wel dat je op een goede en prettige manier les krijgt. Kies altijd een rijschool waar je een goed gevoel bij hebt. Rijlessen kost veel tijd en daarom is het belangrijk dat je op een fijne manier les kunt krijgen.

Rijschool Teteringen is ook actief in omliggende plaatsen als Kaatsheuvel en Chaam. Wij vinden onszelf de beste rijschool uit de regio. Vraag een gratis proefles aan en kom er zelf achter of dit klopt.

rijschool teteringen
spoedcursus rijlessen in teteringen

Spoedcursus Autorijbewijs Teteringen

Soms kan het voorkomen dat je met spoed je rijbewijs wilt halen. Bij Rijschool Teteringen is het dan mogelijk om een spoedcursus te volgen om versneld je rijbewijs te halen.

Voor een scherpe prijs biedt Rijschool Teteringen een spoedcursuspakket aan. Met deze cursus is het mogelijk om je rijbewijs binnen 2 weken te halen.

Voordat je een spoedcursus aanvraagt moet je wel al in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Verder moet je bij het CBR nog een gezondheidsverklaring aanvragen. Als je dit allemaal hebt, dan plannen wij het praktijkexamen in. De lessen worden ingepland tot aan je examen als de datum vaststaat.

Neem contact met ons op

Waarom onze rijschool?

Onze instructeurs sturen jou tijdens onze rijlessen jou de juiste richting in voor het behalen van je rijbewijs. “Steering you in the right direction” is daarom ook niet voor niets de slogan van rijschool Teteringen.

Om de rijles zo prettig mogelijk voor je te maken bieden onze instructeurs eerst een proefles aan om te kijken wat jouw kwaliteiten zijn. Zo kunnen wij kijken hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn voor het behalen van je rijbewijs. Ook kunnen er zo lessen gemaakt worden die speciaal voor jou zijn aangepast. Zo kun je in je eigen tempo de rijlessen volgen.

Mocht je het overdag druk hebben met school of werk dan biedt rijschool Teteringen ook lessen aan in de avond. Zo is onze rijles voor iedereen toegankelijk.

leren autorijden teteringen
rijschoolhouder teteringen

Rijles volgen in Teteringen

We snappen dat het best spannend kan zijn om ineens de weg op te gaan en veel te leren over autorijden. Je gaat namelijk iets doen wat je nog niet kent. Samen met Rijschool Teteringen zorgen we ervoor dat de instructeur je alles goed uitlegt. Zo groei jij uit tot een ervaren en zelfverzekerde bestuurder. Rijschool Teteringen helpt jou de weg op en leert jou op een leuke en leerzame manier auto te rijden.

Al jaren zorgt Rijschool Teteringen voor rijles in Teteringen en de omgeving hiervan. Als je wilt weten of onze rijschool bij jou past dan kun je gratis een proefles komen volgen. In de omgeving van Teteringen zijn namelijk veel rijscholen die lessen aanbieden. Het kan daarom lastig zijn om een keuze te maken. Bij Rijschool Teteringen zit je in ieder geval goed. Wij hebben een bovengemiddeld slagingspercentage!

Vraag een proefles aan

Volg een gratis proefles bij rijschool Teteringen

De proefles geeft jou de kans kennis te maken met jouw rijinstructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct na afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €45,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 35,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

*Eenmalig te gebruiken

€ 450,-

NU €399,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 855,-

NU €798,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1305,-

NU €1215,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

40 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Inclusief online theorie cursus

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1850,-

NU €1599,-

Prijzenlijst

Praktijkexamen CBR€270,-
Tussentijdsetoets CBR€160,-
Faalangst praktijkexamen toeslag€ 50,-
Losse rijlessen€ 45,-
Automaat toeslag€ 3,-
Online-theoriecursus€ 50,-
rij-instructeur teteringen

Rijles in Teteringen

Teteringen is een voormalig kerkdorp in de gemeente Breda in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het dorp is gelegen tussen Breda en Oosterhout. Teteringen ligt tussen de Vrachelse Heide en de Teteringse Heide.

Het kan hierdoor voorkomen dat je lang moet rijden tussen de verschillende dorpen. Het is dan fijn als je je rijbewijs in Teteringen kan halen.

Wil je je rijbewijs in Teteringen halen dan kun je dat bij ons doen.

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: