Rijschool Sprang Capelle

Steering you in the right direction.

Bij rijschool Sprang Capelle wordt iedereen persoonlijk begeleid. De wensen en belangen van de leerlingen worden gerespecteerd. Elke leerling krijgt te maken met één vaste instructeur. Dit is prettig voor zowel leerling als rijschool. Met z’n tweeën proberen jullie het maximale uit de lessen te halen.

Waarom onze rijschool?

Bij een rijschool als deze hoort een passende slogan – “Steering you in the right direction.“. Dit zegt natuurlijk al genoeg. Alle instructeurs van rijschool Sprang Capelle doen hun uiterste best om jou letterlijk en figuurlijk de juiste richting in te sturen. Je hebt natuurlijk maar een doel: het halen van je rijbewijs.

Alle lessen worden afgestemd op jouw niveau. Dit zorgt ervoor dat jij je verder kunt ontwikkelen op een voor jou prettig tempo. De proefles geeft de instructeur inzicht in jouw kwaliteiten en schat op basis hiervan hoeveel lessen je nodig hebt.

Drukke agenda? Geen probleem! Rijschool Sprang Capelle verzorgd lessen in de ochtend, in de middag én in de avond. Ook in het weekend kun je een les inplannen.

rijles waalwijk

Rijles volgen in Sprang Capelle

Voor veel mensen is beginnen met rijlessen een flinke stap. Het is voor iedereen nieuw en dit maakt het ook spannend. Bij Rijschool Sprang Capelle vinden we goede begeleiding het aller belangrijkst. Jouw vaste instructeur helpt je uit te groeien tot een zelfverzekerde automobilist.

Rijschool Sprang Capelle biedt al jarenlang rijlessen aan in de omgeving van Sprang Capelle. Ben jij ook nog op zoek naar een rijschool? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Op de manier kom je erachter of deze rijschool iets voor jou is. Vaak is het slagingspercentage van een rijschool doorslaggevend in de keuze. Bij Rijschool Sprang Capelle ligt dit percentage in ieder geval bovengemiddeld!

 

 

Vraag een proefles aan

Rijscholen in Sprang Capelle en omgeving

Je zult merken dat er in de omgeving van Sprang Capelle veel verschillende rijscholen zitten. De keuze is hierdoor enorm. Kies echter niet meteen voor de goedkoopste rijschool, maar voor een rijschool waarbij je je goed voelt. Je zit namelijk heel wat uren met je instructeur in de auto en dan helpt het alleen maar als er een klik is.
Dit zorgt ervoor dat jij elke rijles op je gemak achter het stuur zit.

Zoals je weet is Rijschool Sprang Capelle werkzaam in Sprang Capelle en omgeving. Je kunt dus ook rijlessen volgen in plaatsen als Tilburg, Oosterhout en omringende plaatsen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de beste rijschool van de regio zijn. Om jou dit ook te laten zien bieden we een gratis proefles aan.

Spoedcursus Autorijbewijs Sprang Capelle

De een wilt sneller in bezit zijn van een rijbewijs dan de ander. Ben jij zo iemand, dan is een spoedcursus misschien iets voor jou. Door middel van deze cursus kun jij sneller dan normaal je rijbewijs halen.

Bij Rijschool Sprang Capelle kun je goedkoop zo’n spoedcursus volgen. Je kunt al je lessen binnen 2 weken hebben afgerond. Na deze 2 weken kun je per direct examen doen.

Heb jij interesse in een spoedcursus? Let dan goed op. Voordat je aan een spoedcursus kunt beginnen dien je al een theoriecertificaat behaald te hebben.
Is dit orde, dan gaan we een gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR en kunnen we een datum plannen voor je praktijkexamen. Hierna worden de lessen gepland en wordt jij klaar gestoomd voor de praktijk.

Neem contact met ons op

Volg een gratis proefles bij rijschool Sprang Capelle

De proefles dient ook als een kennismaking met je rijinstructeur. Je komt erachter hoe de komende periode eruit komt te zien. Ook wordt er een plan om maat gemaakt voor iedere leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Hieronder vind je verschillende pakketaanbiedingen van Rijschool Sprang Capelle. Onze rijschool heeft een aantal pakketten voor voordelige prijzen. Zo is rijles voor iedereen toegankelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Bij onze rijschool is contant betalen ook mogelijk.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
Sprang Capelle

Rijles in Sprang Capelle

Sprang Capelle is een voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, die inmiddels bij de gemeente Waalwijk hoort. Rijschool Waalwijk rijdt om deze reden ook in Sprang Capelle en biedt hier rijlessen aan.

Sprang Capelle ligt aan de belangrijke ontsluitingswegen de N261 aan de oostzijde en A59 aan de noordkant van het dorp. Dit maakt het zeer goed bereikbaar met de auto en zorgt ervoor we voldoende asfalt hebben om jouw rijvaardigheid op te trainen. Wil jij ook graag jouw rijbewijs halen in Sprang Capelle? Dan ben je bij onze rijschool aan het juiste adres!

Zien we jouw binnenkort ook terug op onze rijschool?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: