Rijschool Sint Willebrord

Steering you in the right direction.

Bij Rijschool Sint Willebrord zorgen wij dat iedere leerling persoonlijk begeleid wordt. Wij kijken naar wat elke leerling zijn wensen zijn en wat zij nodig hebben. Elke leerling krijgt één vaste instructeur. Dit is wel zo fijn, niet alleen voor de leerling maar ook voor ons. Zo kunnen wij precies zien hoe jou vooruitgang gaat en jij kunt het maximale uit je rijlessen halen.

Waarom Rijschool Sint Willebrord?

Onze slogan – “Steering you in the right direction.” Zegt het al, wij sturen jou in de juiste richting. Al onze instructeurs zullen dan ook hun best doen om jou zo veel mogelijk te begeleiden naar jouw doel, het halen van je rijbewijs.

Wij zorgen dat onze lessen worden afgestemd op jouw vaardigheden. Zo kun jij iedere rijles optimaal gebruiken en altijd bezig zijn met leren. Via onze proefles krijgt onze instructeur een beter beeld van jouw vaardigheden en kan op basis daarvan inschatten hoeveel lessen jij nodig zult hebben.

Heb jij geen tijd overdags dankzij werk of school? Dat is geen probleem, bij Rijschool Sint Willebrord kun jij ook in de avond rijles volgens. Heb jij ook geen tijd in de avonden? Dan kun je zelfs in het weekend bij ons terecht.

rijles waalwijk

Rijles volgen in Rijschool Sint Willebrord

Beginnen met rijlessen is een grote stap voor veel mensen. Het is iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan en dat maakt het spannend. Bij Rijschool Sint Willebrord leggen wij groot belang op goede begeleiding. Jouw vaste instructeur zorgt dat jij een zelfverzekerde weggebruiker wordt.

Rijschool Sint Willebrord verzorgt het gebied rondom Sint Willebrord al jaren met rijlessen. Zoek jij een rijschool en weet je niet welke je moet kiezen? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij ons. Op deze manier kun je zien of onze manier van lesgeven iets is voor jou. Wat ook belangrijk is om te vermelden is dat ons slagingspercentage bovengemiddeld is.

Vraag een proefles aan

Rijscholen in Sint Willebrord en omgeving

In de buurt van Sint Willebrord zijn veel verschillende rijscholen. Hierdoor is de keuze er groot. Wij raden aan om niet direct voor de goedkoopste te gaan, maar voor een rijschool waar je een goed gevoel bij hebt. Je zult immers een hoop uren samen met je instructeur in de auto zitten en dan is het wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met elkaar.

Rijschool Sint Willebrord biedt niet alleen rijlessen aan in Sint Willebrord en omgeving. Je kunt bijvoorbeeld ook rijlessen volgen in plaatsen als Tilburg, Oosterhout. Wij vinden dat wij de beste rijschool in de regio zijn. Wil jij ervaren hoe het is om rijles bij ons te volgen? Vraag dan nu een gratis proefles aan.

Spoedcursus Autorijbewijs Sint Willebrord

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen en kun jij echt niet lang wachten? Dan is een spoedcursus wellicht iets voor jou. Door een spoedcursus te volgen kun jij sneller dan normaal je rijbewijs halen.

Bij Rijschool Sint Willebrord bieden wij een spoedcursus pakket aan. Met onze spoedcursus kun jij binnen twee weken je rijbewijs halen.

Heb jij interesse in het volgen van onze spoedcursus? Let op, voordat je aan een spoedcursus begint moet je wel al in bezit zijn van een theoriecertificaat. Ben jij in bezit van je theoriecertificaat? Super dan gaan wij je gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR en zullen we een datum plannen voor je praktijkexamen. Als eenmaal de datum vaststaat zullen wij tot aan je examen lessen inplannen en zorgen dat je helemaal voorbereid bent.

Neem contact met ons op

Volg een gratis proefles bij Rijschool Sint Willebrord

De proefles dient ook als een kennismaking met je rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €45,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 35,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

*Eenmalig te gebruiken

€ 450,-

NU €399,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 855,-

NU €798,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1305,-

NU €1215,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

40 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Inclusief online theorie cursus

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1850,-

NU €1599,-

Prijzenlijst

Praktijkexamen CBR €270,-
Tussentijdsetoets CBR €160,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijlessen € 45,-
Automaat toeslag € 3,-
Online-theoriecursus € 50,-
Sint Willebrord

Rijles in Sint Willebrord

Sint Willebrord is een klein kerkdorpje in de gemeente Rucphen in de Nederlandse provincie Noord-brabant

Gelegen tussen Rosendaal en Breda zijn er in de buurt van Sint Willebrord voldoende verschillende soorten wegen. Dit zorgt er voor dat je veel verschillende verkeersituaties zult tegenkomen die je optimaal voorbereiden op je rijexamen. Wil jij graag jouw rijbewijs halen in Sint Willebrord? Dan ben je bij onze rijschool op het juiste adres!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: