Rijschool Oisterwijk

Steering you in the right direction.

Oog voor elke leerling, daar staan wij voor bij Rijschool Oisterwijk. Wanneer je aan de slag gaat om een rijbewijs te halen doe je samen met je rijinstructeur. Rijschool Oisterwijk wil jou in dit proces zo goed mogelijk begeleiden.

Waarom onze rijschool in Oisterwijk?

Onze slogan “Steering you in the right direction” verteld je precies wat wij doen.
Rijschool Oisterwijk doet er alles aan om jou in de juiste richting te sturen. Je krijgt van ons de mogelijkheid om je volledig op je eigen tempo te ontwikkelen. Alle lessen zijn namelijk afgestemd op jouw persoonlijke niveau.

Om erachter te komen wat jouw niveau is, krijg je een proefles. Tijdens deze proefles gaat je instructeur inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Dit is fijn, aangezien je dan precies weet waar je aan toe bent.

Je krijgt een proefles om te bepalen wat je niveau precies is. Gedurende deze les gaat onze instructeur inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Hierdoor weet je exact wat je kunt verwachten.

We staan bekend om onze flexibiliteit. Ben je bezig met een opleiding of sport je veel, dan heb je ook de mogelijkheid om op andere locaties als Gilze of Udenhout te lessen.

rijles waalwijk

Rijles volgen in Oisterwijk

Het kan vrij spannend zijn om te beginnen met rijlessen. Het is allemaal nieuw en bovendien leer je van alles en nog wat. Rijschool Oisterwijk doet haar uiterste best om jou tijdens de lessen zo goed mogelijk te begeleiden en op te opleiden. Samen met je vaste rijinstructeur word je een bekwame bestuurder. De lessen van Rijschool Oisterwijk zijn zowel leuk als leerzaam.

Rijschool Oisterwijk verzorgt al jarenlang rijlessen in Oistewijk en omliggende plaatsen. Interesse in een proefles? Die kun je geheel gratis bij ons aanvragen. Tijdens deze gratis les gaat onze instructeur bepalen hoeveel lessen je nodig gaat hebben. Ook kom je erachter of onze rijschool past bij jou. Er is veel aanbod wat betreft rijscholen, een keuze maken is daarom niet altijd makkelijk. Wanneer je een rijschool gaat kiezen, kijk dan altijd even naar het slagingspercentage. Bij ons ligt het slagingspercentage boven het gemiddelde. Daarmee zit je in ieder geval al goed!

Vraag een proefles aan

Rijscholen in de omgeving van Oisterwijk

Er zijn veel rijscholen in Oisterwijk en haar omgeving. Hierdoor kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Probeer altijd te kiezen voor een rijschool die betrouwbaar en scherpgeprijsd is. Het is belangrijk dat er een klik ontstaat tussen jou en je rijinstructeur. Jullie zitten samen veel in de auto, dan kan het maar beter gezellig zijn. Wij staan voor leerzame en leuke lessen.

Woon je niet in Oisterwijk, dan is dat geen probleem. Onze rijschool verzorgd ook rijlessen in omringende plaatsen als Udenhout en Breda. Uiteraard vinden wij ons zelf de beste rijschool in de omgeving. Om jou hier ook van te overtuigen bieden we je een gratis proefles aan.

Spoedcursuspakket

Wanneer je snel een rijbewijs wilt halen is een spoedcursus waarschijnlijk iets voor jou. Dit pakket geeft je de kans om je rijbewijs binnen een aantal weken te halen.

De spoedcursus van Rijschool Oisterwijk biedt je de mogelijk om al je lessen af te ronden binnen een periode van 2 weken. Ben je klaar met lessen, dan kun je meteen een examen aanvragen.

Voor je begint met de spoedcursus moet je een aantal zaken op orde hebben. Als eerste moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Hierna vraag je samen met ons een gezondheidsverklaring aan bij het CBR. De volgende stap is het inplannen van een praktijkexamen. Wanneer dit allemaal geregeld is kunnen jij en je instructeur aan het werk.

Neem contact met ons op

Een gratis proefles volgen bij Rijschool Oisterwijk

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw vaste rijinstructeur. Er wordt ingeschat hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Samen met je instructeur wordt er een plan vaan aanpak gemaakt en kunnen jullie beginnen.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €60,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 70,-

NU € 35,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

Betaling in termijnen niet mogelijk

Vaste instructeur

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

*Maximaal 1x te gebruiken

€ 600,-

NU €450,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Vaste instructeur

Inclusief Tussentijdse Toets (t.w.v. €260)

Inclusief Theorie cursus (t.w.v. €70)

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1470,-

NU €1145,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

27 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Vaste instructeur

Inclusief Tussentijdse Toets (t.w.v. €260)

Inclusief Theorie cursus (t.w.v. €70)

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1950,-

NU €1585,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

35 Rijlessen

Betaling in 4 termijnen mogelijk

Vaste instructeur

Inclusief Tussentijdse Toets (t.w.v. €260)

Inclusief Theorie cursus (t.w.v. €70)

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 2430,-

NU €2000,-

Prijzenlijst

Praktijkexamen CBR€300,-
Tussentijdsetoets CBR€260,-
Faalangst praktijkexamen toeslag€ 50,-
Losse rijlessen€ 60,-
Herexamen garantie BLUE€ 175,-
Losse proefles€ 35,-
Online-theoriecursus€ 70,-
Oisterwijk

Rijles in Oisterwijk

Oisterwijk is een groot dorp in de provincie Noord-Brabant. Het dorp ligt aan de oostkant zo goed als tegen Tiburg aan. Er wonen 19.835 mensen in Oisterwijk.

Een deel van het dorp fungeert jaarlijks als locatie voor verschillende soorten festivals

Wil jij ook je rijbewijs halen in Oisterwijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: