Rijschool Moergestel

Steering you in the right direction.

Wij van Rijschool Moergestel hebben oog voor elke leerling. Persoonlijke begeleiding is belangrijk en dat beseffen wij maar al te goed. Samen met onze rijinstructeur ga je aan het werk. Doordat je met één vaste instructeur lest kun je het maximale uit elke les halen.

rijschoolhouder in moergestel

Rijlessen in Moergestel

Er zijn veel rijscholen in Moergestel. Hierdoor kan het kiezen van de juiste rijschool erg lastig zijn. De prijs van een rijschool is een belangrijk aspect in het keuzeproces. Echter is de kwaliteit van de rijlessen ook erg belangrijk. Ook is het fijn als je een goede klik hebt met je rijinstructeur. Zo kun je met plezier de auto in stappen en het bevordert je leerproces. Onze rijinstructeurs zullen er alles aan doen om jou zo goed mogelijk op te leiden.

Behalve dat Rijschool Moergestel rijlessen in Moergestel en omgeving geeft is het ook mogelijk om rijlessen te volgen in bijvoorbeeld Etten-Leur of Chaam. Natuurlijk vinden wij dat wij de beste rijschool in de regio zijn. Om jou hiervan te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan. Zo kun je er zelf achter komen of wij de juiste rijschool zijn voor jou!

Spoedcursus Autorijbewijs Moergestel

Wil jij sneller dan normaal je rijbewijs halen, dan is een spoedcursus ideaal voor jou.

Door een spoedcursus te volgen krijg je de mogelijkheid om binnen een korte periode je rijbewijs te halen. Al je lessen worden ingepland in een periode van 2 weken. Hierna kun je direct op examen.

Voordat je kunt beginnen aan een spoedcursus heb je wel een theoriecertificaat nodig. Vervolgens vragen wij samen met jou een gezondheidsverklaring aan bij het CBR. Is dit allemaal geregeld, dan plannen we een datum voor je praktijkexamen en kunnen jij en je instructeur aan de slag!

Neem contact met ons op
autorijlessen in moergestel
spoedcursus autorijden moergestel

Rijles volgen in Moergestel

Beginnen met rijlessen is altijd spannend. Gelukkig is Rijschool Moergestel er voor je om je te begeleiden in dit proces. Samen met jouw instructeur zul je de weg op gaan om tot een bekwame en zelfverzekerde chauffeur uit te groeien.

Rijschool Moergestel verzorgt Moergestel en omgeving al jaren met rijlessen. Wil jij een proefles volgen? Dat kan! Bij ons kun je een gratis proefles aanvragen. Zo kun je zien of wij de rijschool voor jou zijn. Een goede rijschool kiezen is nooit makkelijk. Een belangrijk punt om op te letten is het slagingspercentage. Bij ons ligt dat percentage boven het landelijk gemiddelde.

Vraag een proefles aan

Waarom onze rijschool in Moergestel?

Onze slogan – “Steering you in the right direction.” – zegt eigenlijk al genoeg. Wij sturen jou in de juiste richting. Elke rijles is afgestemd op jouw vaardigheden. Zo kun jij rijlessen volgen in een tempo dat optimaal is voor jou.

Na een proefles gevolgd te hebben zal jouw instructeur uitleggen hoeveel lessen jij nodig hebt. Dit kan natuurlijk altijd nog veranderen afhankelijk van je voortgang.

Heb jij het druk tijdens de week met school of werk? Dat is geen probleem voor ons. Wij bieden lessen in de avond en in het weekend . Zo blijven onze lessen toegankelijk voor iedereen.

rij instructeur in moergestel

Volg een gratis proefles bij Rijschool Moergestel

Tijdens een proefles maak je kennis met jouw vaste begeleider van Rijschool Moergestel. Het is belangrijk dat de persoonlijke aandacht die je krijgt ook past bij jou. Daarnaast krijg een idee van de manier van lesgeven die wij hebben. Bovendien geeft onze begeleider na deze proefles op basis van jouw niveau een indicatie van het aantal lessen dat je nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €40,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Gratis Proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 400,-

NU €370,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 760,-

NU €703,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1160,-

NU €1073,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1480,-

NU €1369,-

Prijzenlijst

Praktijkexamen CBR€260,-
Tussentijdsetoets CBR€150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag€ 50,-
Losse rijlessen€ 40,-
Automaat toeslag€ 3,-
Online-theoriecursus€ 60,-
rijschool moergestel

Rijles in Moergestel

Het dorp Moergestel ligt in de Nederlandse gemeente Oisterwijk in de provincie Noord-Brabant. Moergestel ligt ten oosten van Tilburg en is maar een kort autoritje van de stad verwijdert.

Dankzij het feit dat Moergestel dichtbij Tilburg ligt zul je tijdens je rijlessen veel verschillende verkeerssituaties tegenkomen. Dit zal je optimaal voorbereiden op je examen.

Wil jij graag je rijbewijs halen in Moergestel? Neem dan nu contact op met ons.

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: