Rijschool Made

Steering you in the right direction.

Persoonlijke begeleiding staat bij onze rijschool in Made op de eerste plek. Jij als leerling bent uniek en zo behandelen we jou ook. Zo krijg je één vaste instructeur aangewezen die je tijdens het hele leerproces zal begeleiden. Op deze manier wordt je op je gemak gesteld en kom je niet voor verrassingen te staan. Ons doel? Jou aan een rijbewijs helpen!

Waarom onze rijschool in Made?

Steering you in the right direction” is de slagzin die geldt voor onze rijschool in Made. Het laat zien waar wij als rijschool voor staan. Wij sturen jou namelijk in de juiste richting, namelijk de richting van het rijbewijs. Het is ons doel om jou hier zo mogelijk mee te helpen.

Wij raden je aan om een gratis proefles te nemen bij onze rijschool in Made. Zo kun je ons laten zien wat je al kunt. Na de rijles zal dan een gesprek plaatsvinden waarin de rijinstructeur je verteld hoeveel rijlessen je nodig zult hebben. Dit baseert de instructeur op jouw niveau. Dit aantal kan echter altijd nog veranderen.

Kun je nu doordeweeks niet omdat je druk bent met werk of schoolt? Maak je geen zorgen! Bij Rijschool Made kun je namelijk ook lessen volgen in het weekend of in de avonduren. Kortom, je kunt lessen wanneer jij wilt!

rijlessen

Rijles volgen in Made

Spanning tijdens een eerste rijles is gezond en helemaal niet gek. Het is namelijk de eerste keer dat je achter het stuur van een auto kruipt. Bovendien zijn de verkeersregels ook nieuw voor je. De rijinstructeur van onze rijschool in Made zorgt ervoor dat jij zelfverzekerd en veilig de weg op gaat.

Al jarenlang verzorgt onze rijschool in Made kwalitatieve lessen in de regio. Bij ons kun je een gratis proefles aanvragen om erachter te komen of wij bij je passen. We zijn ook trots op ons slagingspercentage, deze ligt namelijk boven het landelijk gemiddelde.

Vraag een proefles aan

Rijscholen in Made en omgeving

In de omgeving van Made zitten veel rijscholen. Het kan dan dus moeilijk zijn om een keuze te maken. Kijk bij het kiezen van een rijschool niet alleen naar prijs, maar ook naar kwaliteit. Met kwalitatief goede rijlessen ga je namelijk beter voorbereid naar je examen. Daarnaast stap je ook met een goed gevoel in de auto. Rijlessen moeten behalve leerzaam ook gewoon leuk zijn.

Buiten dat we rijlessen verzorgen in Made zijn we ook actief in plaatsen als Raamsdonksveer en Gilze. Uiteraard vinden wij onszelf de beste rijschool van de regio. Vraag nu gratis een proefles aan en kom er zelf achter of dit klopt!

Spoedcursus Autorijbewijs Made

Zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Bij Rijschool Made ben je aan het goede adres. Wij bieden namelijk een spoedcursus aan waarmee jij jouw rijbewijs versneld kunt halen.

Onze rijschool in Made biedt jou het spoedcursuspakket aan tegen een goede prijs. Hierdoor kun je jouw rijbewijs sneller halen dan normaal.

Een belangrijke voorwaarde om hiermee te kunnen beginnen is dat je in het bezit bent van het theoriecertificaat. Vervolgens vragen we een gezondheidsverklaring aan via het CBR. Is dit in orde, dan prikken we een datum voor je praktijkexamen. Al je lessen worden ingepland tot aan het examen. Nu kun je lekker aan de slag!

Neem contact met ons op

Volg een gratis proefles bij rijschool Made

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw vaste rijinstructeur. Wij vinden deze persoonlijke aandacht erg belangrijk. Ook krijg je een idee van onze werkwijze. Tijdens de les let onze rijinstructeur goed op. Aan het einde krijg je te horen hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €45,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 35,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

*Eenmalig te gebruiken

€ 450,-

NU €399,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 855,-

NU €798,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1305,-

NU €1215,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

40 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Inclusief online theorie cursus

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1850,-

NU €1599,-

Prijzenlijst

Praktijkexamen CBR€270,-
Tussentijdsetoets CBR€160,-
Faalangst praktijkexamen toeslag€ 50,-
Losse rijlessen€ 45,-
Automaat toeslag€ 3,-
Online-theoriecursus€ 50,-
Rijschool Made

Rijles in Made

Het dorp Made behoort tot de gemeente Drimmelen. Deze gemeente is gelegen in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Made bestaat uit een aantal plaatsen. Het dorp Made ligt ten noorden van Breda en ten noordwesten van Tilburg.

Het dorp is gelegen aan het Wilhelminakanaal en op een steenworp afstand van de rivier de Maas. Het dorp is verbonden met de gebieden eromheen via de A59 en de provinciale weg de N623.

Wanneer je naar de stad wilt is het dus erg gemakkelijk om met de auto te gaan in plaats van met het openbaar vervoer. Er is namelijk geen treinverbinding in Made. Je vergroot je eigen mobiliteit door met de auto te gaan

Wil je graag je rijbewijs halen in Made of omgeving? Geef je dan snel op!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: