Rijschool Waalwijk

Steering you in the right direction.

Rijschool Loon op Zand

Steering you in the right direction.

Onze rijschool heeft oog voor elke leerling. Onze rijschool in Loon op Zand richt zich op het professioneel begeleiden van haar leerlingen en neemt hun belangen ook van harten. Samen met onze instructeur ga jij aan de slag met rijlessen. Hierbij wordt je gecoacht door één vaste instructeur, waardoor jij het maximale haalt uit jouw lessen.

Waarom onze rijschool?

De slogan van onze rijschool zegt al genoeg – “Steering you in the right direction.“. De instructeurs van Rijschool Loon op Zand helpen jou de juiste richting op, namelijk richting het lang gewilde rijbewijs. Tijdens onze opleiding krijg je lessen volledig afgestemd op jouw niveau. Hierdoor kun je prettig lessen en jezelf ontwikkelen op jouw eigen tempo.

Wanneer je een intake volgt, wordt er gekeken naar jouw rijvaardigheden en wordt er vervolgens bepaald hoeveel rijlessen je ongeveer nodig gaat hebben.

Kan jij nooit stilzitten, heb je het druk met school, moet je overdag werken of sport je ’s avonds? Dat is geen enkel probleem! Wij geven namelijk ook les in de avonduren en in de weekenden. En dat uiteraard zonder bijkomende kosten. Zo is rijles in Loon op Zand voor iedereen beschikbaar.

spoedcursus waalwijk
rijles loon op zand

Rijles volgen in Loon op Zand

Beginnen met rijles volgen in Loon op Zand is een stap in de juiste richting. Je wordt een autobestuurder en hiervoor zul je veel moeten leren. Gelukkig is Rijschool Loon op Zand er om jou te begeleiden. Samen met jouw vaste instructeur mag jij de weg op en groei je uit tot een zelfverzekerde en ervaren bestuurder.

Rijschool Loon op Zand verzorgt al meerdere jaren rijlessen in Loon op Zand en omgeving. Wil jij graag een intake les volgen? Dat kan natuurlijk. Bij onze rijschool kun je een intake volgen. Zo kun je zelf ontdekken of onze rijschool bij jou past. Immers zijn er veel rijscholen in de regio. Rijschool Loon op Zand heeft een hoog slagingspercentage, hierdoor kunnen wij onze expertises verantwoorden.

Vraag een intake aan

Rijscholen in Loon op Zand en omgeving

De regio Loon op Zand kent meerdere rijles aanbieders. Wanneer je begint met auto rijlessen zijn er dus meerdere partijen waaruit je kan kiezen. Een goedkope prijs is natuurlijk wenselijk, aangezien het geen goedkope investering is. Let echter ook op de riinstructeur. Je zit namelijk wel een lange periode met hem of haar in de auto, dus een klik met deze persoon is wel wenselijk. Uiteraard leiden onze instructeurs jou op tot een excellente automobilist.

Rijschool Loon op Zand is actief in Loon op Zand en omgeving. Zo kun je bij ons ook rijles volgen in Sprang Capelle, Tilburg en anderen omliggende dorpen en steden. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van de regio. Om jou te overtuigen bieden wij een intake aan. Zo kun je zelf kiezen of wij een geschikte partner voor jou zijn.

rijlessen loon op zand
spoedcursus rijbewijs loon op zand

Spoedcursus Autorijbewijs Loon op Zand

Wil jij zo snel mogelijk jouw rijbewijs behalen? Dan is een spoedcursus dé oplossing voor jou. Onze rijschool biedt een spoedcursuspakket aan waarmee jij binnen no-time de weg op kunt.

Bij ons is het mogelijk om op korte termijn jouw rijbewijs te halen. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij al binnen 2 weken jouw rijbewijs kan behalen. Na deze twee weken kun je direct op examen en ben je voor je het kan bedenken een echte automobilist.

Voordat je aan de spoedcursus begint, moet je het theoriecertificaat al behaald hebben. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan bij het CBR en plannen de datum voor het praktijkexamen in. Vervolgens plannen wij al jouw rijlessen in tot aan het examen en gaan we hard aan de slag om jouw klaar te stomen voor de praktijk.

Neem contact met ons op

Volg een intake bij rijschool Loon op Zand

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de intake te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

rijschool in Loon op Zand

Rijles in Loon op Zand

Loon op Zand is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.  De gemeente is gelegen bij het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en ligt dicht bij de plaatsen Tilburg, Udenhout en Kaatsheuvel.

De gemeente is vooral bekend door de Efteling. Dankzij de ligging van de Efteling is de infrastructuur erg goed en kun je met de auto gemakkelijk van A naar B reizen. Het hebben van een autorijbewijs in Loon op Zand is daardoor zeker een goede investering. Je kan zelfstandig alle richtingen uit, of juist een dagje naar het pretpark gaan.

Wil jij ook graag zelfstandig op stap? Neem dan eens een intake bij Rijschool Waalwijk!

Automaat rijles in Loon op Zand

Wil jij graag automaat rijlessen volgen in Loon op Zand? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je met het behalen van je automaatrijbewijs Loon op Zand. Rijschool Waalwijk is er in gespecialiseerd om mensen die moeite hebben met het behalen van een rijbewijs, te helpen met het behalen  van een automaat rijbewijs. Let er wel op dat dit rijbewijs je alleen vrijstelling geeft om automaat auto’s te besturen. Je mag hier dus GEEN handgeschakelde auto’s mee besturen!! Het rijbewijs zul je ontvangen nadat je succesvol je automaat rijlessen in Loon op Zand hebt afgerond. Er wordt hierbij wel gebruik gemaakt van een code78 op je rijbewijs om hiermee aan te duiden dat het om een automaat rijbewijs gaat. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op de juiste manier begeleid wordt tijdens de automaat rijlessen Waalwijk. Hiermee zorgen wij ervoor dat iedereen een zelfverzekerde en veilige bestuurder kan worden.

Automaat loon op zand

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31681761155, stuur een mail naar info@rijschoolhelmond.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: