Rijschool Loon op Zand

Steering you in the right direction.

Onze rijschool heeft oog voor elke leerling. Onze rijschool in Loon op Zand richt zich op het professioneel begeleiden van haar leerlingen en neemt hun belangen ook van harten. Samen met onze instructeur ga jij aan de slag met rijlessen. Hierbij wordt je gecoacht door één vaste instructeur, waardoor jij het maximale haalt uit jouw lessen.

Waarom onze rijschool?

De slogan van onze rijschool zegt al genoeg – “Steering you in the right direction.“. De instructeurs van Rijschool Loon op Zand helpen jou de juiste richting op, namelijk richting het lang gewilde rijbewijs. Tijdens onze opleiding krijg je lessen volledig afgestemd op jouw niveau. Hierdoor kun je prettig lessen en jezelf ontwikkelen op jouw eigen tempo.

Wanneer je een proefles volgt, wordt er gekeken naar jouw rijvaardigheden en wordt er vervolgens bepaald hoeveel rijlessen je ongeveer nodig gaat hebben.

Kan jij nooit stilzitten? Heb je het druk met school, moet je overdag werken of sport je ’s avonds? Dat is geen enkel probleem! Wij geven namelijk ook les in de avonduren en in de weekenden. En dat uiteraard zonder bijkomende kosten. Zo is rijles in Loon op Zand voor iedereen beschikbaar.

rijles waalwijk

Rijles volgen in Loon op Zand

Beginnen met rijles volgen in Loon op Zand is een stap in de juiste richting. Je wordt een autobestuurder en hiervoor zul je veel moeten leren. Gelukkig is Rijschool Loon op Zand er om jou te begeleiden. Samen met jouw vaste instructeur mag jij de weg op en groei je uit tot een zelfverzekerde en ervaren bestuurder.

Rijschool Loon op Zand verzorgt al meerdere jaren rijlessen in Loon op Zand en omgeving. Wil jij graag een intake les volgen? Dat kan natuurlijk. Bij onze rijschool kun je een intake proefles volgen. Zo kun je zelf ontdekken of onze rijschool bij jou past. Immers zijn er veel rijscholen in de regio. Rijschool Loon op Zand heeft een hoog slagingspercentage, hierdoor kunnen wij onze expertises verantwoorden.

Vraag een proefles aan

Rijscholen in Loon op Zand en omgeving

De regio Loon op Zand kent meerdere rijles aanbieders. Wanneer je begint met auto rijlessen zijn er dus meerdere partijen waaruit je kan kiezen. Een goedkope prijs is natuurlijk wenselijk, aangezien het geen goedkope investering is. Let echter ook op de rij instructeur. Je zit namelijk wel een lange periode met hem of haar in de auto, dus een klik met deze persoon is wel wenselijk. Uiteraard leiden onze instructeurs jou op tot een excellente automobilist.

Rijschool Loon op Zand is actief in Loon op Zand en omgeving. Zo kun je bij ons ook rijles volgen in Sprang Capelle, Tilburg en anderen omliggende dorpen en steden. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van de regio. Om jouw te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan. Zo kun je zelf kiezen of wij een geschikte partner voor jou zijn.

Spoedcursus Autorijbewijs Loon op Zand

Wil jij zo snel mogelijk jouw rijbewijs behalen? Dan is een spoedcursus dé oplossing voor jou. Onze rijschool biedt een spoedcursuspakket aan, waarmee jij binnen no-time de weg op kunt.

Bij ons is het mogelijk om op korte termijn jouw rijbewijs te halen. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij al binnen 2 weken jouw rijbewijs kan behalen. Na deze twee weken kun je direct op examen en ben je voor je het kan bedenken een echte automobilist.

Voordat je aan de spoedcursus begint, moet je het theoriecertificaat al behaald hebben. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan bij het CBR en plannen de datum voor het praktijkexamen in. Vervolgens plannen wij al jouw rijlessen in tot aan het examen en gaan we hard aan de slag om jouw klaar te stomen voor de praktijk.

Neem contact met ons op

Volg een gratis proefles bij rijschool Loon op Zand

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Hieronder vind je verschillende pakketaanbiedingen van Rijschool Loon op Zand. Onze rijschool heeft een aantal pakketten voor voordelige prijzen. Zo is rijles voor iedereen toegankelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Bij onze rijschool in contact betalen ook mogelijk.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
Loon op Zand

Rijles in Loon op Zand

Loon op Zand is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.  De gemeente is gelegen bij het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en ligt dicht bij de plaatsen Tilburg, Udenhout en Kaatsheuvel.

De gemeente is vooral bekend door de Efteling. Dankzij de ligging van de Efteling is de infrastructuur erg goed en kun je met de auto gemakkelijk van A naar B reizen. Het hebben van een autorijbewijs in Loon op Zand is daardoor zeker een goede investering. Je kan zelfstandig alle richtingen uit, of juist een dagje naar het pretpark gaan.

Wil jij ook graag zelfstandig op stap? Neem dan eens een proefles bij Rijschool Waalwijk!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

Jouw naam*:

Jouw e-mail*:

Jouw telefoonnummer:

Ik heb interesse in:

Jouw vraag/opmerking: