Rijschool Goirle

Steering you in the right direction.

Rijschool Goirle vindt het belangrijk om oog te hebben voor elke leerlingen. Je gaat aan de om je rijbewijs te halen. Dit doe je met een vaste instructeur. Rijschool Goirle doet er alles aan om jou zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de rijlessen.

Waarom onze rijschool in Goirle?

Wanneer je onze slogan leest, weet je eigenlijk al genoeg: “Steering you in the right direction.“. Wij sturen jou letterlijk en figuurlijk in de goede richting. Door onze rijlessen op maat en onze persoonlijke begeleiding slagen onze leerlingen snel. Omdat de rijlessen zijn afgestemd op jouw niveau krijg je de kans om te groeien op je eigen tempo.

Om erachter te komen wat jouw niveau is, krijg je een proefles. Tijdens deze proefles gaat je instructeur inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Dit is fijn, aangezien je dan precies weet waar je aan toe bent.

Wij van Rijschool Goirle zijn erg flexibel. Veel van jullie hebben het doordeweeks druk met school of sport. Daarom verzorgen wij ook lessen de avonduren en in het weekend. Ook is het bij ons mogelijk om rijlessen te volgen op andere locaties als Oisterwijk en Gilze.

rijschool goirle
rijlessen in goirle

Spoedcursus rijles in Goirle

Het kan zijn dat je snel een rijbewijs wilt halen. Je kunt dan overwegen om een spoedcursus te volgen. Maar wat is een spoedcursus precies?

Bij Rijschool Goirle heb je de mogelijkheid om een spoedcursus te volgen. Deze spoedcursus geeft jou de kans om binnen een korte periode je rijbewijs te halen. Alle lessen worden ingepland in een periode van 2 weken. Na deze periode kun je meteen je praktijkexamen aanvragen.

Voordat je een spoedcursus kunt volgen moet je een aantal dingen doen. Om te beginnen heb je een theoriecertificaat nodig. Hierna vragen we gezamenlijk een gezondheidsverklaring aan bij het CBR. Is dit in orde, dan kan er een praktijkexamen gepland worden. Nu is het tijd om aan de slag te gaan. Met behulp van jouw rij-instructeur wordt jij klaar gestoomd voor je praktijkexamen.

Neem contact met ons op

Rijscholen in de omgeving van Goirle

Er liggen veel rijscholen in de omgeving van Goirle. Dit maak het niet eenvoudig om een keuze te maken. Kies altijd een rijschool die zowel betaalbaar als betrouwbaar is. Ook is het prettig dat er een klik is tussen jou en de rijschool. Je zit bovendien behoorlijk wat uren in de auto met je rijinstructeur. Wij vinden het belangrijk dat de lessen leerzaam, maar tegelijkertijd ook leuk zijn.

Rijschool Goirle verzorgd rijlessen in Goirle en omgeving. Het is bij ons dus ook mogelijk om rijles te krijgen in Oisterwijk, Gilze en andere plaatsen. Wij zijn van mening dat wij de beste rijschool uit de regio zijn. Om jou hiervan te overtuigen kun je een gratis proefles aanvragen. Zo kun je zelf zien of we gelijk hebben!

autorijbewijs halen in goirle
spoedcursus rijles in goirle

Rijles volgen in Goirle

Wanneer je begint met rijlessen kan dit een grote stap zijn. Alles is nieuw en je gaat bovendien voor het eerst de weg op. Rijschool Goirle doet haar uiterste best om jou gedurende deze periode zo goed mogelijk te begeleiden. Jouw vaste rijinstructeur gaat je helpen en je opleiden tot een zelfverzekerde en ervaren automobilist. Onze lessen zijn leuk én leerzaam.

Onze rijschool in Goirle verzorgt al jaren autorijlessen in de omgeving. Heb jij interesse in een proefles, dan kun je die bij ons aanvragen. De proefles is helemaal gratis. Zo kun je erachter komen of onze rijschool aansluit bij je wensen en behoeften. Het kiezen van een rijschool kan lastig zijn aangezien er zoveel keuze is. Kies altijd voor een rijschool met een hoog slagingspercentage. Rijschool Goirle heeft een bovengemiddeld slagingspercentage, dus daarmee zit je in ieder geval goed!

Vraag een proefles aan

Een gratis proefles volgen bij Rijschool Goirle

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw vaste rijinstructeur. Er wordt ingeschat hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Samen met je instructeur wordt er een plan vaan aanpak gemaakt en kunnen jullie beginnen.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €50,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Gratis Proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

*Alleen i.c.m pakket C of D

€ 50,-

NU € 0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

5 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

*Maximaal 2x te gebruiken

€ 250,-

NU €235,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Onbeperkt gratis CBR herexamens

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 950,-

NU €850,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis proefles

Gratis onbeperkt CBR herexamens

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1795,-

NU €1395,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

39 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis proefles

Gratis onbeperkt CBR herexamens

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 2100,-

NU €1795,-

Prijzenlijst

Praktijkexamen CBR €295,-
Tussentijdsetoets CBR €190,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijlessen € 50,-
Automaat toeslag € 5,-
Losse proefles € 50,-
Online-theoriecursus € 65,-
rij-instructeur goirle

Rijles in Goirle

Goirle is een gemeente in Noord-Brabant en ligt ten zuiden van de stad Tilburg. De gemeente telt bijna 24.000 inwoners en ligt op 15 meter hoogte

Goirle, zowel de plaats als de gemeente, staat bekend om haar mooie natuur en wandel- en fietsroutes. Andere dorpen die in de buurt van Goirle liggen zijn bijvoorbeeld Oisterwijk en Waalwijk.

Wil jij ook je rijbewijs halen in Goirle? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: