Rijschool Gilze

Steering you in the right direction.

Bij Rijschool Gilze wordt iedereen persoonlijk begeleidt. Iedere leerling wordt gezien als een uniek persoon en zijn of haar belangen worden altijd voorop gezet. Elke leerling krijgt één rijinstructeur toegewezen die samen met de leerling zorgt voor het optimale resultaat: het rijbewijs halen.

rijschool gilze

Waarom onze rijschool?

Onze slogan “Steering you in the right direction” laat zien waar wij voor staan. Ons ultieme doel is om onze leerlingen in de juiste richting te sturen. Deze richting is natuurlijk het halen van je rijbewijs.

Een proefles nemen is aan te raden om op deze manier te laten zien wat jij al in huis hebt. Jouw rijinstructeur bespreekt na deze proefles hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig gaat hebben voordat je op gaat voor je rijbewijs. Dit aantal staat niet vast en kan altijd nog worden gewijzigd. Op basis van deze proefles worden de rijlessen gegeven op jouw eigen niveau.

Maak je niet druk als je doordeweeks niet kunt lessen in verband met school. Bij Rijschool Gilze kun je ook ’s avonds en in het weekend terecht. Jij plant samen met jouw instructeur in wanneer jij je lessen volgt.

Rijles volgen in Gilze

Een eerste rijles is altijd spannend. Alles is nieuw en je hebt waarschijnlijk nog nooit achter het stuur gezeten. Meteen de weg op gaan als je nog nooit hebt gereden kan ook heel eng zijn, maar jouw rijinstructeur van Rijschool Gilze steunt jou en helpt je waar nodig. Je staat er niet alleen voor.

Rijschool Gilze heeft al enige jaren ervaring in het geven van rijlessen in Gilze en omgeving. Een proefles aanvragen bij Rijschool Gilze kan gratis. Zo kom jij erachter of je je fijn voelt om bij Rijschool Gilze te lessen. Met trots staat onze rijschool bekend om het bovengemiddelde slagingspercentage.

Vraag een proefles aan
autorijbewijs halen in gilze
rijlespakket gilze

Rijscholen in Gilze en omgeving

In regio Gilze zijn er meerdere rijscholen waar je rijlessen kunt volgen. Kies niet meteen voor de meest voordelige rijschool, maar kijk ook naar de kwaliteit. Rijlessen is niet iets wat je zomaar even doet. Dit kun je het beste doen bij een rijschool waarbij jij je prettig bij voelt. Zo ervaar jij je lessen ook als iets leuks.

Naast Gilze kun je bij onze rijschool ook terecht in onder andere Udenhout en Teteringen. Wij vinden onszelf natuurlijk de beste in deze regio, maar wij willen jou ook graag overtuigen. Vraag een gratis proefles en beoordeel zelf!

Spoedcursus Autorijbewijs Gilze

Kun jij niet wachten om je rijbewijs te halen? Kies dan voor een spoedcursus. Met deze spoedcursus haal jij versneld je rijbewijs.

Bij Rijschool Gilze is dit mogelijk. Voor een scherpe prijs haal jij met het spoedcursuspakket binnen twee weken jouw rijbewijs!

Hiervoor heb je wel eerst een theoriecertificaat nodig. Na het halen van je theorie examen vraag je bij het CBR een gezondheidsverklaring aan. Als dit gelukt is kun je het praktijkexamen inplannen en dan worden de rijlessen voor je ingepland tot aan de datum van je praktijkexamen.

Neem contact met ons op
rijschoolhouder rijen

Volg een gratis proefles bij rijschool Gilze

De proefles geeft jou de kans kennis te maken met jouw rijinstructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolglessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct na afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €50,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Gratis Proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

*Alleen i.c.m pakket C of D

€ 50,-

NU € 0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

5 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

*Maximaal 2x te gebruiken

€ 250,-

NU €235,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Onbeperkt gratis CBR herexamens

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 950,-

NU €850,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis proefles

Gratis onbeperkt CBR herexamens

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 1795,-

NU €1395,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

39 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis proefles

Gratis onbeperkt CBR herexamens

Moderne lesauto’s

3 rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding PDF boek

Inclusief gebruik leerling app

€ 2100,-

NU €1795,-

Prijzenlijst

Praktijkexamen CBR €295,-
Tussentijdsetoets CBR €190,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijlessen € 50,-
Automaat toeslag € 5,-
Losse proefles € 50,-
Online-theoriecursus € 65,-
rijbewijs gilze

Rijles in Gilze

Gilze is een dorp in de gemeente Gilze en Rijen. Gilze ligt in de provincie Noord-Brabant en is één van de oudste plaatsen in de omgeving van Breda.

Ten westen, zuiden en oosten van het dorp Gilze liggen veel landbouwgebieden. Vooral bos is in deze regio erg populair. Voorbeelden van deze bossen zijn Prinsenbos, Annabos en de Ulvenhoutse Bossen. Gilze is dus een prima plek om ook in de bossen te leren rijden.

Ook jouw rijbewijs halen in Gilze? Meld je dan snel aan!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: