Rijschool Chaam

Steering you in the right direction.

Niet iedere leerling is hetzelfde. Dat is ook de reden dat wij van Rijschool Chaam kiezen voor een persoonlijke invulling van de les. De leerling staat centraal bij ons. Wij zorgen ervoor dat jij een vaste begeleider krijgt die jou door het leerproces loodst. Samen halen we het maximale uit de lessen.

rijles volgen in chaam

Rijles volgen in Chaam

Beginnen met rijlessen doe je niet zomaar. Je begint net als met fietsen, dat is vallen en opstaan. Je moet je vooral geen zorgen maken over het feit dat je fouten gaat maken. Dat is allemaal onderdeel van het proces. Tijdens je rijlessen zul je te maken krijgen met verkeersregels, verkeersborden, verkeerssituaties, veilig rijden en milieu bewust autorijden.

Wij van Rijschool Chaam verzorgen al meerdere jaren rijlessen in Chaam en omgeving. Volg een gratis proefles bij ons in je eigen woonplaats. Via deze proefles kun jij kijken of Rijschool Chaam bij jou past. Je leert meteen je eigen omgeving kennen achter het stuur van een auto. Dit is toch een groot verschil is met het zicht vanuit de bijrijdersstoel. Als rijschool zijn wij erg trots dat wij een hoog slagingspercentage hebben.

Vraag een proefles aan

Waarom onze rijschool in Chaam?

De slagzin van onze rijschool in Chaam is – “Steering you in the right direction.“. Wij hebben als doel om jou de juiste richting in te sturen.

Tijdens een gratis te volgen proefles beoordeeld onze instructeur je niveau. Aan de hand van deze beoordeling volgt er een advies. In dit advies staat onder andere hoeveel rijlessen je ongeveer nodig gaat hebben.  Zo kun jij je op je eigen snelheid en eigen manier ontwikkelen. Het leerproces is volledig op maat gemaakt.

Wij van Rijschool Chaam passen ons aan. Werk jij doordeweeks of moet je naar school? Geen enkel probleem bij onze rijschool. Wij bieden namelijk ook rijlessen aan in het weekend en in de avonduren. Zo kun jij alles goed combineren en toch slagen voor dat felbegeerde roze pasje.

rijschoolhouder in chaam
spoedcursus rijlessen in chaam

Spoedcursus Autorijbewijs Chaam

Je kunt niet wachten om in de auto van je vader of moeder te rijden of wil je gewoon zo snel mogelijk je rijbewijs? Dan ben je bij rijschool Chaam aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een speciaal spoedcursuspakket. Met dit pakket haal jij je rijbewijs een stuk sneller.

Wij bieden het speciale pakket aan voor interessante prijs. Met deze spoedcursus haal jij jouw rijbewijs in twee weken.

Voor jij kunt beginnen met deze speciale cursus dien je in het bezit te zijn van het theoriecertificaat. Is dit in orde, dan vragen we samen de gezondheidsverklaring aan. Daarna plannen we bij het CBR het rij-examen in. Als dit allemaal is geregeld kunnen we alle rijlessen inplannen tot aan het examen.

Neem contact met ons op

Rijscholen in Chaam en omgeving

In de omgeving van Chaam zijn veel autorijscholen actief. Bij zoveel aanbod is het belangrijk dat je goed gaat vergelijken. Veel mensen kijken vaak alleen naar de prijs. Echter zijn de kwaliteit van de rijschool en de klik die je hebt met je instructeur misschien nog wel belangrijker. Kies dus niet zomaar voor de goedkoopste, maar ga voor de beste. De uren die je doorbrengt met je instructeur kunnen beter gezellig een leerzaam zijn dan saai.

Wij als rijschool in Chaam zijn ook actief in omringende dorpen als Hilvarenbeek en Loon op Zand. Ook zijn wij ook actief in de stad Breda. Wij vinden onszelf natuurlijk de beste rijschool uit de omgeving. Om deze uitspraak te ondersteunen kun jij een gratis proefles nemen om het zelf te ervaren.

leren rijden chaam

Volg een gratis proefles bij rijschool Chaam

Deze gratis proefles is bedoeld om jou een beeld te geven van ons als rijschool in Chaam. Je maakt dan kennis met onze manier van lesgeven en jouw instructeur. Wij leveren altijd werk op maat voor al onze leerlingen. Na deze proefles kunnen wij aan de hand van jouw niveau bepalen hoeveel rijlessen jij nodig hebt om jouw roze pasje te behalen.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €60,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Gratis Proefles

Pak je korting!

Direct starten

Hoge slagingspercentage

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

€ 49,95,-

NU €0,-

Pakket 1

Pak je korting!

10 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1000,-

NU € 649,-

Pakket 2

Pak je korting!

20 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1550,-

NU €1149,-

Pakket 3

Pak je korting!

30 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

*Gratis CBR herexamen

€ 2400,-

NU € 1649,-

Pakket 4

Pak je korting!

40 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

*Gratis CBR herexamen

€ 3000,-

NU €2149,-

rij instructeur in chaam

Rijles in Chaam

Het dorp Chaam is gelegen in het zuiden van de provincie Noord-Brabant. Het dorp Chaam ligt ten zuidoosten van Breda en ten zuidwesten van Tilburg. Het dorp is onderdeel van de gemeente Alphen-Chaam.

Het dorp ligt vrij landelijk omringd met aantal kleine natuurgebieden. De bereikbaarheid van het dorp is niet echt goed. Door het dorp lopen geen grote verkeersaders. Er ontbreekt bijvoorbeeld een A-weg of een grote N-weg. De enige echte weg die er loopt is de N639. Echter is deze niet heel erg groot. Het hebben van een auto en een rijbewijs is daarom een echte pre. Je reist dan namelijk veel makkelijk naar de stad.

Zien we jou bij ons in de auto terug?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: