Rijschool Breda

Steering you in the right direction.

Rijschool Breda heeft oog voor elke leerling. Wij richten ons op het persoonlijk begeleiden van leerlingen en heeft hun belang dan ook centraal staat. Samen met onze instructeur ga jij aan de slag met rijlessen. Je wordt hierbij gecoacht door één vaste instructeur, waardoor jij het maximale uit jouw lessen kan halen.

Waarom onze rijschool?

– “Steering you in the right direction.” onze slogan zegt het al. Wij zorgen ervoor dat jij in de juiste richting wordt geholpen zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. De instructeurs van Rijschool Breda sturen jou de juiste richting uit, namelijk richting het beoogde roze pasje. Je krijgt tijdens deze lessen training die volledig is afgestemd op jouw niveau. Hierdoor kun je prettig lessen en je op jouw eigen tempo ontwikkelen.

Volg je een intake? Dan wordt een schatting gemaakt van jouw niveau en hoeveel lessen je ongeveer zult nodig hebben. Uiteraard kan dit aantal nog altijd worden bijgesteld.

Druk met school, overdag werken of wil je ’s avonds sporten? Dit alles is voor ons geen probleem! Rijschool Breda rijdt zowel overdag als ’s avonds en in het weekend. Uiteraard is dit allemaal zonder bijkomende kosten. Op deze manier is rijles in Breda voor iedereen toegankelijk.

rijles waalwijk

Rijles volgen in Breda

Het volgen van rijlessen in Breda is een grote stap. Voor het eerst ga je de weg op en zul je heel veel nieuwe dingen gaan leren. Rijschool Breda staat voor je klaar om jou hierin te begeleiden. Met jouw vaste instructeur mag jij samen de weg op en groei je uit tot een ervaren en zelfverzekerde bestuurder.

Al jaren verzorgt Rijschool Breda autorijles in Breda en omgeving. Volg jij liever eerst een intake? Dat kan natuurlijk ook. Een intake kun je bij onze rijschool volgen. Op deze manier kun je zelf ontdekken of onze rijschool bij jou past. Daarnaast zijn er veel rijscholen in de regio. Door het bovengemiddeld slagingspercentage weet je in ieder geval dat je bij Rijschool Breda goed zit!

Vraag een intake aan

Rijscholen in Breda en omgeving

Regio Breda kent veel aanbieders van autorijles. Het aanbod is enorm, maar dit maakt kiezen niet bepaald makkelijker.  Zorg er echter wel voor dat je niet alleen voor de goedkoopste kiest, maar ook kijkt naar een rijschool waar je een klik bij voelt. Je gaat heel wat uren met jouw instructeur in de auto zitten en je wilt er ook voor zorgen dat je rijlessen leuk zijn. Onze instructeurs leiden jou uiteraard op tot een goede en vaardige automobilist, zodat je veel veilige kilometers kan gaan maken.

Onze Rijschool Breda is actief in Breda en omgeving. Je kunt bij ons ook rijles volgen in Waalwijk, Tilburg en andere omliggende dorpen. Nog niet overtuigd van wat Rijschool Breda jou kan bieden? Maak dan gebruik van onze intake. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn!

Spoedcursus Autorijbewijs Breda

Wil jij zo snel mogelijk de weg op gaan? Dan is het versneld halen van jouw rijbewijs misschien wel de oplossing voor jou. Rijschool Breda biedt een spoedcursuspakket aan, waarmee jij versneld jouw rijbewijs kan halen.

Bij ons kun je versneld en goedkoop rijlessen volgen. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij binnen 2 weken jouw rijbewijs kan halen. Hierna kun jij direct op examen en heb je het rijbewijs in de pocket.

Je mag niet meteen aan deze spoedcursus beginnen. Voordat je dit doet moet je namelijk het theoriecertificaat al behaald hebben. Daarom vragen wij samen met jou een gezondheidsverklaring aan bij het CBR en plannen we een datum voor het praktijkexamen in. Hierna plannen wij alle rijlessen in tot aan het examen en gaan we er alles aan doen om jouw zo snel mogelijk klaar te stomen voor de praktijk.

Neem contact met ons op

Volg een intake bij rijschool Breda

Je maakt tijdens deze intake kennis met jouw rij-instructeur. Hierdoor krijg je direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien, en wordt er een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Je weet zo direct waar je aan toe bent! Na afloop van de intake krijg je direct te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Breda

Rijles in Breda

Breda is een grote stad in Noord-Brabant. De stad, die tevens een gemeente is, omvat enkele dorpen, waaronder Teteringen. Onze rijschool rijdt tevens in andere grote steden en dropen, zoals Tilburg en Waalwijk.

Breda ligt nabij autosnelwegen die verschillende richtingen uitgaan. Tijdens jouw lessen kunnen we oefenen op verscheidene wegen, waardoor je een expert in jouw regio wordt. Daarnaast zijn er veel richtingen waar jij straks heen kunt met jouw rijbewijs! Het halen van jouw rijbewijs in Breda is daardoor zeker een praktische toevoeging voor jouw zelfstandigheid.

Daarnaast kent Breda enkele scholen, als Avans, BUas en het ROC. Ook voor studenten zijn wij de geschikte rijschool, wegens onze flexibele lestijden in het weekend en de avonduren, of juist tijdens een tussenuur.

Zien we jouw binnenkort ook terug op onze rijschool?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 6 81761155, stuur een mail naar info@rijschoolwaalwijk.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: